Menstruatie intarziata
Am 22 de ani si o relație de 8 ani, de 7 ani mi-am inceput viata sexuală decât cu actualul partener, la început foloseam prezervativul, dar de vreo 2 ani am inceput sa utilizăm metoda retragerii, am ciclul menstrual regulat (27-28 de zile), nu am ramas însărcinată pana acum si foarte rar mi-a întârziat o zi, dar acum am deja 3 zile de intarziere, am facut azi un test si a iesit negativ. Este posibil sa fiu însărcinată si e prea devreme sa imi arate testul ?
1 comentarii
buna ziua am 20 de ani si am o intrebare nu mia venit menstruatia timp de 14 zile sa mentionez ca nu ma protejez am relati secsoale cu acelas barbat de 7 ani. am facut test de sarcina si a iesit negativ mam gandit ca poate este o raceala la ovare dar nu am dureri deloc la ovare ma simt perfect se pote ca testul sa numi arate adevarul astept raspun multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 6menstruatie intarziata si mi se pare ca am unele simptome de sarcina
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 1Sarcină sau nu?
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 1Întârziere ciclu
- 0Menstruatie intarziata
- 0Menstruatie intarziata
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
- 9Menstruatie tot nu a venit
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: