amorteala fata partea stanga
Bună ziua,
Sunt femeie, am 22 de ani si am ajuns la medicul de familie cu urmatoarele simptome: gingii care sangereaza foarte rau, ameteli usoare, lipsa energiei, dureri de articulatii si oase si, cel mai important, o amorteala la buza inferioara continuata cu obrazul stang si o parte din barbie. Aceasta amorteala se simte ca o suprafata mentolata, daca pun mana simt rece.
Medicul mi-a dat Osteocare 2 pe zi in primele 3 zile, apoi 1 pe zi inca 7 zile, urmand sa ma intorc apoi sa mi dea analize de sange. Mi-a spus ca e din cauza lipsei de calciu si magneziu cel mai probabil.
Nu mi-a trecut amorteala si acea senzatie de rece de la buze, obraz si barbie, in rest ma simt putin mai bine. Doctorul mi-a zis ca in 2-3 zile sigur o sa-mi treaca, dar s-au facut 4 si simt poate chiar mai rau, chiar cu usoare mancarimi. Mentionez ca buza sau pielea nu are culoarea sau textura modificata dar, cel mai probabil din paranoia, am impresia ca este usor mai cazuta decat in partea sanatoasa.
Mai am de asteptat zile bune pana sa ajung la doctor si imi fac foarte multe griji, ce ar putea sa fie?Multumesc.
Sunt femeie, am 22 de ani si am ajuns la medicul de familie cu urmatoarele simptome: gingii care sangereaza foarte rau, ameteli usoare, lipsa energiei, dureri de articulatii si oase si, cel mai important, o amorteala la buza inferioara continuata cu obrazul stang si o parte din barbie. Aceasta amorteala se simte ca o suprafata mentolata, daca pun mana simt rece.
Medicul mi-a dat Osteocare 2 pe zi in primele 3 zile, apoi 1 pe zi inca 7 zile, urmand sa ma intorc apoi sa mi dea analize de sange. Mi-a spus ca e din cauza lipsei de calciu si magneziu cel mai probabil.
Nu mi-a trecut amorteala si acea senzatie de rece de la buze, obraz si barbie, in rest ma simt putin mai bine. Doctorul mi-a zis ca in 2-3 zile sigur o sa-mi treaca, dar s-au facut 4 si simt poate chiar mai rau, chiar cu usoare mancarimi. Mentionez ca buza sau pielea nu are culoarea sau textura modificata dar, cel mai probabil din paranoia, am impresia ca este usor mai cazuta decat in partea sanatoasa.
Mai am de asteptat zile bune pana sa ajung la doctor si imi fac foarte multe griji, ce ar putea sa fie?Multumesc.
4 comentarii
Eu va recomand sa consultati de urgenta un neurolog.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
De urgență? O să merg mâine. Dr. de familie a tot insistat că nu e nimic grav și să nu intru în panică.
Daca mergeti maine e foarte bine. Nu trebuie sa intrati in panica va rog.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Buna ziua,
Am fost la neurolog, mi-a dat sa fac de urgenta RMN si totul a iesit bine. Am primit reteta de Vimovo 2/zi pe 10 zile si Tiolin 2/zi o luna. Aproape nu mai simt nimic. Doctorul mi-a zis ca a fost probabil un virus care s-a manifestat astfel sau poate e de la o carie. Deci inca nu stiu exact ce a fost si nici daca o sa-mi treaca simptomele, mi-a ramas o usoara sensibilitate la obraz. Continui tratamentul acum.
Am fost la neurolog, mi-a dat sa fac de urgenta RMN si totul a iesit bine. Am primit reteta de Vimovo 2/zi pe 10 zile si Tiolin 2/zi o luna. Aproape nu mai simt nimic. Doctorul mi-a zis ca a fost probabil un virus care s-a manifestat astfel sau poate e de la o carie. Deci inca nu stiu exact ce a fost si nici daca o sa-mi treaca simptomele, mi-a ramas o usoara sensibilitate la obraz. Continui tratamentul acum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 2Buza amortita
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 4amorteli la ambele brate...
- 9amorteli maini si picioare, durere tendoane genunchi
- 47amortirea degetelor de la ambele maini, cel mic si inelarul
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 14Amorteala...
- 6hernie de disc, amorteli in zona genitala si anala si nu simt cand am scaun, ma ridic f greu
- 5Durerile din partea stanga, amorteli, senzatie de voma si greata continua
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 13Imi amorteste capul
- 1ii amortesc maine si o dor foarte tare
- 2Amorteala
- 0Amorteala progresiva cap
- 6dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
- 0Este necesara operatia ?
- 4Amorteala piciorului stang
- 2Dureri de cap și amorțeală
- 0Parestezie cutanata
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: