amorteala, durere surda, mana dreapta
Buna ziua,
Ma numesc Daniela Horiea, am 37 de ani si 50 kg. De aprox. doua saptamani simt o amorteala si o durere surda in mana dreapta care se propaga de la omoplat, umar si ajunge pana la cot. Ma ingrijoreaza acesta stare pt ca in iunie, anul acesta, am fost operata la coloana de hernie de disc(L5S1, dreapta, lombar).
Va rog sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare si ce ar trebui sa fac in acest sens.
Multumesc
Ma numesc Daniela Horiea, am 37 de ani si 50 kg. De aprox. doua saptamani simt o amorteala si o durere surda in mana dreapta care se propaga de la omoplat, umar si ajunge pana la cot. Ma ingrijoreaza acesta stare pt ca in iunie, anul acesta, am fost operata la coloana de hernie de disc(L5S1, dreapta, lombar).
Va rog sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare si ce ar trebui sa fac in acest sens.
Multumesc
1 comentarii
Buna dimineata! Faceti un RMN de coloana cervicala si radiografie de umar, consulati un medic neurolog( discopatie cervicala?) si un reumatolog( periartrita scapulo-humerala?). Numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12iritatie la degetelor de la maini
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 9Amorteala
- 7vertij, amorteala pe partea dreapta, nervozitate
- 39Fractura metacarp 5
- 3sunt alertata! exista tratament de imbunatatire?
- 7umflarea degetelor de la mana dreapta
- 7dureri mana stanga
- 1Amorteala si furnicaturi la nas de 3 zile
- 6amorteala partiala picior stang de 2 zile
- 11probleme neurologice fara sa mi se poata pune un diagnostic
- 11Durere mana pumn stang la indoire 90 grade
- 4dureri de ochi si cap permanente
- 11probleme cu inima ?
- 1amorteala puternica !
- 1Dureri maini
- 18amorteli picioare si maini
- 1Durere musculara
- 4Ajutati-ma: durere intre cot si umar, dar numai atunci cand ridic bratul lateral
Mai multe informații despre: Mana Amorteala durerea la mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: