amorteala, durere surda, mana dreapta
Buna ziua,
Ma numesc Daniela Horiea, am 37 de ani si 50 kg. De aprox. doua saptamani simt o amorteala si o durere surda in mana dreapta care se propaga de la omoplat, umar si ajunge pana la cot. Ma ingrijoreaza acesta stare pt ca in iunie, anul acesta, am fost operata la coloana de hernie de disc(L5S1, dreapta, lombar).
Va rog sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare si ce ar trebui sa fac in acest sens.
Multumesc
Ma numesc Daniela Horiea, am 37 de ani si 50 kg. De aprox. doua saptamani simt o amorteala si o durere surda in mana dreapta care se propaga de la omoplat, umar si ajunge pana la cot. Ma ingrijoreaza acesta stare pt ca in iunie, anul acesta, am fost operata la coloana de hernie de disc(L5S1, dreapta, lombar).
Va rog sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare si ce ar trebui sa fac in acest sens.
Multumesc
1 comentarii
Buna dimineata! Faceti un RMN de coloana cervicala si radiografie de umar, consulati un medic neurolog( discopatie cervicala?) si un reumatolog( periartrita scapulo-humerala?). Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1amorteala la nivelul fetei
- 4amorteli la ambele brate...
- 2amortire partiala
- 12amortirea degetelor de la maini
- 3sunt alertata! exista tratament de imbunatatire?
- 7umflarea degetelor de la mana dreapta
- 5m-am trezit ca partea stanga a fetei amortita si presiune asociata cu durere la ochiul stang
- 11probleme ale articulatiilor
- 8Boala de inima?
- 3Durere mana dreapta
- 9imi amortesc mainile
- 1ameteli si amorteli
- 10chist la incheietura
- 2Dureri musculare (gambe) urmate de stari de amorteala si caldura
- 3Durere incheietura mana
- 21Cum mi-am salvat mana?
- 1Amorteala cu usoara durere a labei piciorului
- 1Dureri maini
- 0Dureri de membre