amorteala, durere surda, mana dreapta
Buna ziua,
Ma numesc Daniela Horiea, am 37 de ani si 50 kg. De aprox. doua saptamani simt o amorteala si o durere surda in mana dreapta care se propaga de la omoplat, umar si ajunge pana la cot. Ma ingrijoreaza acesta stare pt ca in iunie, anul acesta, am fost operata la coloana de hernie de disc(L5S1, dreapta, lombar).
Va rog sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare si ce ar trebui sa fac in acest sens.
Multumesc
Ma numesc Daniela Horiea, am 37 de ani si 50 kg. De aprox. doua saptamani simt o amorteala si o durere surda in mana dreapta care se propaga de la omoplat, umar si ajunge pana la cot. Ma ingrijoreaza acesta stare pt ca in iunie, anul acesta, am fost operata la coloana de hernie de disc(L5S1, dreapta, lombar).
Va rog sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare si ce ar trebui sa fac in acest sens.
Multumesc
1 comentarii
Buna dimineata! Faceti un RMN de coloana cervicala si radiografie de umar, consulati un medic neurolog( discopatie cervicala?) si un reumatolog( periartrita scapulo-humerala?). Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 17dureri de maini si de picioare
- 11senzatie de amorteala la mina stinga
- 9amorteli si furnicaturi
- 10durere lombara care coboara pe piciorul stang si dureri fesiere
- 6Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte
- 37Vreau sa inteleg si eu mai exact ce am!!!
- 1ii amortesc maine si o dor foarte tare
- 7Amorteala in timpul somnului
- 5amorteala a fetei si a limbii
- 6dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
- 1amorteala si cefalee
- 2ameteli si amorteli
- 3Amorteala faciala
- 1Fata amortita
- 2Amorteala faciala acuta
- 0Mana stânga
Mai multe informații despre: Mana Amorteala durerea la mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: