Gura uscata
Bună ziua,
De 4 zile am rămas fără saliva.Senzatia de gura uscata a început în momentul în care am luat Borenar 20mg(antihistaminic) pe care l-am întrerupt în momentul în care am avut senzația de gura uscata. La câteva zile am început un tratament cu antibiotic cefixima având un streptococ de tip B, unde senzația de gura uscata a început de-a 2 zi de la administrarea antibioticului iar pe parcurs s-a agravat., precizez ca am și hernie hiatala.Ce pot sa fac pentru a revenii la normal? Va rog sa ma ajutați!
De 4 zile am rămas fără saliva.Senzatia de gura uscata a început în momentul în care am luat Borenar 20mg(antihistaminic) pe care l-am întrerupt în momentul în care am avut senzația de gura uscata. La câteva zile am început un tratament cu antibiotic cefixima având un streptococ de tip B, unde senzația de gura uscata a început de-a 2 zi de la administrarea antibioticului iar pe parcurs s-a agravat., precizez ca am și hernie hiatala.Ce pot sa fac pentru a revenii la normal? Va rog sa ma ajutați!
2 comentarii
1. analize la glicemie
2 excllus alimentele acre, acide4, citrice, laptele, fainoasele
3 hidratare cu apa si ceaiuri calde cu infuzie 1 minut... alimentatia calda, moale Uleioasa
2 excllus alimentele acre, acide4, citrice, laptele, fainoasele
3 hidratare cu apa si ceaiuri calde cu infuzie 1 minut... alimentatia calda, moale Uleioasa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12gura uscata in timpul somnului
- 3Usturimi in stomac si gura uscata
- 9Candida bucala, limba foarte incarcata si gura uscata
- 17gura uscata, buze crapate, esofagita
- 3Nas uscat, ochi uscati, gura uscata
- 2gust amar si gura uscata dimineata la trezire
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 5durere in gat, gura uscata si o respiratie urata
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 1Respiratie urat mirositoare
- 6Limba si gat uscate, senzatie de nisip
- 3Gura uscata fara saliva, nod in gat, pioceanic, faringita
- 1Gura uscata doar pe tinpul nopti si dinineata
- 7Piele uscata
- 7Scurgeri nazale transparente, gura uscata
- 5Alergie la metal sau altceva?
- 3Gura uscata
- 6Nas uscat si gat uscat
Mai multe informații despre: gura uscata