durere in gat, gura uscata si o respiratie urata
buna ziua simt o durere in gat mi se usuca gura si am si o respiratie ceva mai urata si atunci cand inghit simt o durere.am fost la un consult orl pre care nu l-am putut duce la capat. as vrea sa stiu ce pot face am facut o ecografie la tiroida care a iesit bine, fac si analize la sange pentru tiroida.va multumesc
5 comentarii
trebuie sa faciinvestigatii la gastrologie
am postat sute de mesaje aici cu explicatii care e legatura intre gat si refluxul gastric
am postat sute de mesaje aici cu explicatii care e legatura intre gat si refluxul gastric
buna ziua.scriu in legatura cu mama mea.are 50 de ani. sufera de o durere puternica in gat.dupa ce a consultat cel putin 10 medici orl isti, gastrologi, dentisti, psihologi, din judcluj durerea nu a trecut. a facut aerosol, a luat antibiotice (injectii si pe cale orala), ceva medicam pt stres, omeprazol, biter suedez, strepsils, faringosept, si multe altele.toate acestea fiid prescrise de doctorii la care a fost. a facut si o ciuperca in gat de la atatea antibiotice, care a trecut dupa mai multe tratamente.acum sta acasa si plange de durere, cateodata nici nu maipoate respira.unii doctori au zis ca nu are nimik, doar rosu in gat, altii au zis k pe baza de stres, unii au trimis o la analize.a facut si raze la plamani si exudat faringian, ceva teste la sange si totul e ok, dar durerea nu dispare cu nimik. are aceasta durere de 1an, se mai amelioreaza dupa cate un tratament cu antibiotice, dar nu a trecut niciodata de tot. inainte sa apara aceasta durere insuportabila i a aprut un nodul in zona gatului si a fost operata.durerea a aparut dupa vreo cateva luni de la operatie.scriu asta deoarece mama mea crede ca in timpul operatie i s a atins vreun nerv, nici un dr nu i a confirmat ipoteza. va rog sa ma ajutati. ce ar putea sa fie?nu mai stie la cine sa apeleze.va multumesc
1. faceti cate poze cu gatul in interior sa se vada bine si amigdalele si peretele pisterior a faringelui
atasati pozele pe adresa mea pe hotmail
imi descrie.ti amanuntit in ce loc simte durerea
2 ati citit pe forum despre regimul corect si tratamentul local in faringite?
atasati pozele pe adresa mea pe hotmail
imi descrie.ti amanuntit in ce loc simte durerea
2 ati citit pe forum despre regimul corect si tratamentul local in faringite?
am uitat sa precizez ca eu iau niste pastilute molitium venter si emanera
multumesc.o sa fac pozele cat pot de repede. nu am citit despre faringita deoarece nu stiam ca ar putea avea faringita. o sa citesc acum. multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Halena sau altceva?
- 7respiratie urat mirositoare - apare la 15 min.
- 2miros urat al gurii-rog medicii sa imi dea un raspuns
- 3infectie urat mirositoare din cerul gurii
- 7am probleme cu respiratia urat mirositoare, de cand sunt mica
- 3gingie albastra dupa ce mi-am pus o lucrare din semiportelan
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 2Miros din nas gat
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 2Respiratie urata
- 1Durere insuportabila in gat
- 7Respiratie urat mirositoare
- 2Durere si senzaţie de corp străin in gat
- 2Durere de gat persistenta
- 1Otita. Tratare fara antibiotic.
- 5Durere in gat, jena, gat umflat
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Durerile in gat gura uscata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: