Scurgeri nazale transparente, gura uscata
Salut,
Mă numesc Marian și de aproximativ un an mă confrunt cu o problema delicată si anume:
1.Scurgeri nazale abundente transparent din partea stingă
2. Gură uscată
3. Usturime la rădăcina nasului si in gât
4. Dureri insuportabile de cap
Menționez căci m-am adresat de mai multe ori la medic însă fără careva rezultate.
Am făcut și radiografii si nu a fost depistată sinuzita, am făcut și analize din nazo-faringe si nu mi-ai găsit careva bacterii sau infecții.
Rog să mă ajutați cu careva sfaturi ce aș putea face și unde sa mă adresez.
Mulțumesc anticipat.
Mă numesc Marian și de aproximativ un an mă confrunt cu o problema delicată si anume:
1.Scurgeri nazale abundente transparent din partea stingă
2. Gură uscată
3. Usturime la rădăcina nasului si in gât
4. Dureri insuportabile de cap
Menționez căci m-am adresat de mai multe ori la medic însă fără careva rezultate.
Am făcut și radiografii si nu a fost depistată sinuzita, am făcut și analize din nazo-faringe si nu mi-ai găsit careva bacterii sau infecții.
Rog să mă ajutați cu careva sfaturi ce aș putea face și unde sa mă adresez.
Mulțumesc anticipat.
7 comentarii
1 consult la gastrologie.. acolo sunt problemele de baza.. posibil intestinele subtiri, paraziti intestinali, intoleranta la anumite alimente care produc HIperproductie de MUCUS sau reactii alergice
2 un consult la Stomatolog de explus infectiile dentare sus sub sinus
2 un consult la Stomatolog de explus infectiile dentare sus sub sinus
Buna !pare a fi o Rinita alergica sau poate fi si o fistula cerebronazala si sa curga Lichid cerebrospinal.
Pentru alergie sunati-l va rog pe Dl.Dr.Bogdan Predescu, Medic primar Alergolog si sigur va va ajuta=luni ora 9.00.-----------*
Sanatate!
Pana atunci puteti face urmatorul tratament 10 zile=
-sa va puneti in fiecare nara Olinth 1 pufx3/zi si suflati nasul dupa 15 min.cand si-a facut efectul
-Sinutox 300 mg 1tbx3/dupa masa
-Aerius 5 mg 1 tb x2/zi 5 zile, apoi inca 5 zile 1tb seara
-Nurofen pentru receala si gripa 2 tb/zi 7 zile
E.Latcan
(*modificat de admin)
Pentru alergie sunati-l va rog pe Dl.Dr.Bogdan Predescu, Medic primar Alergolog si sigur va va ajuta=luni ora 9.00.-----------*
Sanatate!
Pana atunci puteti face urmatorul tratament 10 zile=
-sa va puneti in fiecare nara Olinth 1 pufx3/zi si suflati nasul dupa 15 min.cand si-a facut efectul
-Sinutox 300 mg 1tbx3/dupa masa
-Aerius 5 mg 1 tb x2/zi 5 zile, apoi inca 5 zile 1tb seara
-Nurofen pentru receala si gripa 2 tb/zi 7 zile
E.Latcan
(*modificat de admin)
Buna ziua !
Dl dr Flueraru va rog sa ma ajutati cu un sfat !
Baiatul meu(9 ani) a fost racit si am mers la pediatru si mi s.a sps ca are rinofaringita, amigdalite mari si rosii. I s.a dat augmentin 625 la 12ore si aerosol cu dexa si acc. Inainte sa merg la medic se vaita de dureri de cap si medicul a spus sa ii dau nurofen la nevoie. Am terminat de 5 zile tratamentul, amigdalitele sunt tot mari, vocea putin schimbata si tot are dureri de cap si de ieri a facut si febra 38, 5. Astazi s.a vaitat ca il doare f tare capul si uneori simte ca ii pulseaza.
Care poate fi cauza pt aceste dureri de cap ? Ce pot sa ii dau pt raguseala si amigdalitele mari?
Dl dr Flueraru va rog sa ma ajutati cu un sfat !
Baiatul meu(9 ani) a fost racit si am mers la pediatru si mi s.a sps ca are rinofaringita, amigdalite mari si rosii. I s.a dat augmentin 625 la 12ore si aerosol cu dexa si acc. Inainte sa merg la medic se vaita de dureri de cap si medicul a spus sa ii dau nurofen la nevoie. Am terminat de 5 zile tratamentul, amigdalitele sunt tot mari, vocea putin schimbata si tot are dureri de cap si de ieri a facut si febra 38, 5. Astazi s.a vaitat ca il doare f tare capul si uneori simte ca ii pulseaza.
Care poate fi cauza pt aceste dureri de cap ? Ce pot sa ii dau pt raguseala si amigdalitele mari?
nu se da tratament pentru asa ceva pe internet
mergeti Urgent cu copilul la o CLinica ORL
mergeti Urgent cu copilul la o CLinica ORL
Domnul Doctor va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat de vreo 3 ani am o problema cu scrugeri nazale ma tin si o zi 2 dar in acelasi timp ma si infund tin sa mentionez ca in momentul cand ies la aer ma liniște cand revin in casa incepe iar...de aproximativ un an am si o durere in gat amigdalitele unflate si de o perioda simt un gust neplăcut cum ca alaptez nu am luat nici un tratament ce ma sfătuiți va mulțumesc!
sa mergi sa te vada un medic ORL.sa spuna daca e sinusita sua rinita alergica
sa facii un consult la Gastrologie... cu siguranta faci reflux gastro esofagian si asta afecteaza faringele si nasul
sa facii un consult la Gastrologie... cu siguranta faci reflux gastro esofagian si asta afecteaza faringele si nasul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Usturimi in stomac si gura uscata
- 9Candida bucala, limba foarte incarcata si gura uscata
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 0secretii nazale
- 2Secretii nazale cu sange
- 2secretii nazale
- 2Secretii galben-verzui la copil 8 ani
- 0Gura uscata, gust rau (baza limbii)
- 2secretii nazale abundente dimineata
- 2secretie nazala
- 1secretii din nas in gat
- 1Mucisori bebe 6 luni
- 3Secreții nazale abundente bebe 2 luni
- 2Secreții nazale in spate (rog opinie Dr. Flueraru)
- 0Secretii galben verzui, fara alt simptom
- 5Nas infundat cu secretie
- 2Gura uscata
Mai multe informații despre: gura uscata secretiile nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: