Helicobacter cauza gaze, uscaciunea gurii (dar cam atat)?
Prin metoda imunocromatogafie (test calitativ rapid) mi-am gasit pozitiv prezenta Helicobacter Pylori. Asociata cu o gastrita conform medicilor. Celelalte analize au iesit bine.
Ce ma deranjeaza (dar de foarte multi ani, nu subit) si am decis sa 'ma caut' a fost gura uscata si senzatia de gust urat si ca imi produc gaze multe mancaruri (iar cruditatile ma 'strica' la stomac). Greata, varsaturi n-am avut. Arsuri foarte rar (evit ce nu-mi face bine).
Se explica simptoamele mele de catre prezenta Helicobacter? Tinand cont ca a fost confirmat doar de testul rapid din sange.
Si sunt sanse sa se agraveze si mai rau simptoamele (de ex functia stomacului) din cauza antibioticelor cu care ma voi trata? Mentionez ca pe langa 2 antibiotice, iau si un Eubiotic la sugestia farmacistei, dar nu stiu cat ajuta.
Ce ma deranjeaza (dar de foarte multi ani, nu subit) si am decis sa 'ma caut' a fost gura uscata si senzatia de gust urat si ca imi produc gaze multe mancaruri (iar cruditatile ma 'strica' la stomac). Greata, varsaturi n-am avut. Arsuri foarte rar (evit ce nu-mi face bine).
Se explica simptoamele mele de catre prezenta Helicobacter? Tinand cont ca a fost confirmat doar de testul rapid din sange.
Si sunt sanse sa se agraveze si mai rau simptoamele (de ex functia stomacului) din cauza antibioticelor cu care ma voi trata? Mentionez ca pe langa 2 antibiotice, iau si un Eubiotic la sugestia farmacistei, dar nu stiu cat ajuta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2heliobacter pilory
- 5Helicobacter Pylori - tratament naturist
- 12gura uscata in timpul somnului
- 29Helicobacter pylori. Sfaturi cum sa scap de aceasta bacterie?
- 3heliobacter 2 - ce regim trebuie sa tin?
- 17gura uscata, buze crapate, esofagita
- 6Ulcer sau Helicobacter?
- 2helicobacteri pylori
- 6gastrita si altele...
- 3gura uscata, tinitus, jena la inghitit
- 1Heliobacter
- 8ulcer cronic duodenal
- 0Gura uscata, gust rau (baza limbii)
- 2Analize heliobacter pylori la copil de 10 ani
- 1Gura uscata, senzatie iritare a gatului
- 1Gastrita cu helicobacter
- 5Helicobacter pylori reaactie tratament