Helicobacter cauza gaze, uscaciunea gurii (dar cam atat)?
Prin metoda imunocromatogafie (test calitativ rapid) mi-am gasit pozitiv prezenta Helicobacter Pylori. Asociata cu o gastrita conform medicilor. Celelalte analize au iesit bine.
Ce ma deranjeaza (dar de foarte multi ani, nu subit) si am decis sa 'ma caut' a fost gura uscata si senzatia de gust urat si ca imi produc gaze multe mancaruri (iar cruditatile ma 'strica' la stomac). Greata, varsaturi n-am avut. Arsuri foarte rar (evit ce nu-mi face bine).
Se explica simptoamele mele de catre prezenta Helicobacter? Tinand cont ca a fost confirmat doar de testul rapid din sange.
Si sunt sanse sa se agraveze si mai rau simptoamele (de ex functia stomacului) din cauza antibioticelor cu care ma voi trata? Mentionez ca pe langa 2 antibiotice, iau si un Eubiotic la sugestia farmacistei, dar nu stiu cat ajuta.
Ce ma deranjeaza (dar de foarte multi ani, nu subit) si am decis sa 'ma caut' a fost gura uscata si senzatia de gust urat si ca imi produc gaze multe mancaruri (iar cruditatile ma 'strica' la stomac). Greata, varsaturi n-am avut. Arsuri foarte rar (evit ce nu-mi face bine).
Se explica simptoamele mele de catre prezenta Helicobacter? Tinand cont ca a fost confirmat doar de testul rapid din sange.
Si sunt sanse sa se agraveze si mai rau simptoamele (de ex functia stomacului) din cauza antibioticelor cu care ma voi trata? Mentionez ca pe langa 2 antibiotice, iau si un Eubiotic la sugestia farmacistei, dar nu stiu cat ajuta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3heliobacter pylori
- 0helicobacter
- 9heliobacter - care sunt simptomele?
- 164Helicobacter vs Sulforaphane
- 2helicobacter pylori si stari de sufocare
- 4Test helicobacter pylori pozitiv
- 3Gura uscata
- 13Ma simt rau
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 6Intrebare tratament HP
- 7heliobacter pylori
- 9In urma unor analize mi s-a depistat helicobacter
- 0helicobacter pylori
- 2Interpretare analize
- 6Limba si gat uscate, senzatie de nisip
- 7Helicobacter pylori pozitiv la copil de 3 ani jumate
- 7Senzație de sufocare si mucus in gat
- 1Tratament Helicobacter
- 3Amilaza crescuta, semnal de alarma Helicobacter
Mai multe informații despre: helicobacter pylori gura uscata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: