gura uscata in timpul somnului
in timpul somnului mi-se usuca limba si buzele. De pe buze se desprinde un strat de piele cand ma trezesc. Nu pot dormi mai mult de 2-3 ore ca tre sa beau apa. sper sa imi raspunda cineva, va multumesc anticipat
12 comentarii
Aveti o problema grava cu respiratie nazala!!!
Inmod normal aerul trece prin nas. se umezeste, incalzeste si ajunge in faringe.
Respirand pe gura e normal sa se usuce.
Mergeti laORL sa va vada nasul! si deasemenea trebue exclus un diabet zaharat !
Inmod normal aerul trece prin nas. se umezeste, incalzeste si ajunge in faringe.
Respirand pe gura e normal sa se usuce.
Mergeti laORL sa va vada nasul! si deasemenea trebue exclus un diabet zaharat !
Cred ca ar fi bine sa-ti faci si o glicemie, eventual un test de toleranta la glucoza, examen sumar urina cu determinarea corpilor cetonici; Numai bine
Sunt curios daca ai reusit sa te vindeci si cum.Si eu am exact aceleasi simptome.
Buna, am o intrebare legata de faptul ca mie mi se usuca gura foarte mult mai in fiecare zi mai ales atunci cand am emotii cand inspir aer pe nas simt cum se duce aerul spre gat si o uscaciune ca si cand s-ar usca este foarte incomod si deranjant, pot sa beau apa cata vreau ca nu are nici un efect tot aceeasi senzatie este, gura uscata foarte uscata de numai am ce sa inghit si aerul inspirat prin nas il simt in gat apoi cum se usuca, specific faptul ca am deviatie de sept si repir deobicei greu, oare aceasta problema este din cauza deviatiei de sept?ar trebui facuta o operatie de deviatie de sept?Multumesc
1. un consult ORL ar lamuri cat de grava este deviatia si daca trebuie operata neaparat
2.diabetul zaharat duce la uscaciunea mucoasei si tre sa faci investigatii penttru glicemie
3. lipsa de vitamina A, E, duce la aceleasi senzatii de uscaciune
4 probleme la gloandele salivare pot avea aceleasi simptome..un consult stomato sau maxilo-facial ar ajuta...
2.diabetul zaharat duce la uscaciunea mucoasei si tre sa faci investigatii penttru glicemie
3. lipsa de vitamina A, E, duce la aceleasi senzatii de uscaciune
4 probleme la gloandele salivare pot avea aceleasi simptome..un consult stomato sau maxilo-facial ar ajuta...
Buna ziua!!
Ma numesc violeta si am 34 de ani..am o problema, mi se usuca mereu gura cand dorm dupa ameaza, mi se usuca si noaptea dar nu asa tare cum mi se usuca cand dorm dupa ameaza..imi puteti spune ce pot face pe a scapa de aceasta problema?Va multumesc!!
Ma numesc violeta si am 34 de ani..am o problema, mi se usuca mereu gura cand dorm dupa ameaza, mi se usuca si noaptea dar nu asa tare cum mi se usuca cand dorm dupa ameaza..imi puteti spune ce pot face pe a scapa de aceasta problema?Va multumesc!!
1. un consult ORL.. sa vedeti ce problema aveti in nas, respiratia pe gura.. duce la uscarea mucoasei
2 veriificati Glicemie ( diabetul are aceleasi simptome)
3 caonsult stomatologic, problemele dentare pot afecta glandele salivare ca trebuie sa umezeasca cavitatea bucala
2 veriificati Glicemie ( diabetul are aceleasi simptome)
3 caonsult stomatologic, problemele dentare pot afecta glandele salivare ca trebuie sa umezeasca cavitatea bucala
Am sa ma duc sa-mi fac anlize si control. Va multumesc mult!!! Scuzati deranjul.
Buna ziua dn Doctor, ma numesc Olga am 28 ani, in martie 2011 mi sa indepartat amegdalele si dupa operatie mi se usuca tare in git.si in legatura cu aceasta imi provoaca discomfort si mai simt citeodata ca ma doare locul unde au fost amegdalele.Puteti sa ma ajutati va rog?
faci cateva poze cu faringele..si le atasezi pe mail
Buna ziua. As avea o intrebare. Cam de o saptamana, noaptea mi se infunda nasul foarte tare, iar gura de asemenea mi se usuca, atat de tare incat simt ca mi s-ar putea lipi de cerul gurii, iar buzele imi sunt uscate. Nu am deloc saliva. Initial credeam ca acest lucru se intampla din cauza ca dorm cu gura deschisa pentru ca imi este infundat nasul, dar si inainte cand aveam probleme cu nasul dormeam cu gura deschisa, si totusi, gura nu mi se usca in asa hal. Oare ce ar putea fi? Pe net am citit ca ar putea fi si din cauza unei deshidratari, iar acum eu beau un ceai pentru detoxifiere. Ar putea avea legatura si cu acesta?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 6tesutul sub lingual fetita de 4 luni
- 4Ulceratie pe cerul gurii
- 17gura uscata, buze crapate, esofagita
- 8ciuperca pe limba
- 15Bubite rosii in jurul gurii care ma mananca
- 6mi-am facut detrataj si din greseala cu aparatul.. m-a intepat in buza
- 16un gel si o pasta de dinti speciale impotriva uscaciunii gurii?
- 28Buze foarte uscate PERMANENT
- 7Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba?
- 3Pustule pe limba, disfagie
- 7Carcinom scuamos
- 3Limba galbena + rubeola... cred
- 0Helicobacter cauza gaze, uscaciunea gurii (dar cam atat)?
- 2Bubiţe pe cerul guri
- 1Limba cu taieturi si cerculete albe pe marginea limbei.
- 4Limba alba cu bubițe rosii
- 1Conturul buzelor rosu
- 5Senzatia de limba arsa...
- 8Posibil HIV / SIDA ? Sfatul medicului ?
Mai multe informații despre: Gura Buzele Limba gura uscata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: