Greutate sugar 3 luni
Am un baietel ce face maine 3 luni. Are 8, 5kg si 67cm.
Este alaptat la san, doar seara inainte de culcare mai primeste 60ml de lapte praf ca si completare pentru ca nu se satura. S-a nascut cu 3, 4kg si 50cm.
Imi fac griji ca a pus prea mult. De ieri am inceput sa ii adaug si ceai de musetel intre mese.
Nu mananca foarte des si la san sta maxim 15-20 min.
Seara adoarme pe la 8 si se trezeste in prima faza dupa 5 ore si apoi din 2 in 2 ore dar nu mananca mai mult de 5 min.
Scaune are doar la 4-5 zile dar nu este constipat. Probleme cu colicii nu am avut.
Cum sa fac cu alimentatia lui? Nu vreau sa cresc in copil cu probleme cu greutatea.
Este alaptat la san, doar seara inainte de culcare mai primeste 60ml de lapte praf ca si completare pentru ca nu se satura. S-a nascut cu 3, 4kg si 50cm.
Imi fac griji ca a pus prea mult. De ieri am inceput sa ii adaug si ceai de musetel intre mese.
Nu mananca foarte des si la san sta maxim 15-20 min.
Seara adoarme pe la 8 si se trezeste in prima faza dupa 5 ore si apoi din 2 in 2 ore dar nu mananca mai mult de 5 min.
Scaune are doar la 4-5 zile dar nu este constipat. Probleme cu colicii nu am avut.
Cum sa fac cu alimentatia lui? Nu vreau sa cresc in copil cu probleme cu greutatea.
1 comentarii
Dacă talia este corecta(+17 cm ?) ingrijorarea nu este așa de mare ! Nr.de mese/zi trebuie să fie 5, max.6; între 23 și 05-06 doar apă sau ceai neindulcit ! Cu începerea diversificării raportul greutate/talie/vârstă se va îmbunătăți !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 3fetita mea nu ia in greutate
- 2crescut in greutate 400 grame in 4 zile
- 10despre copii - greutatea
- 4stagnarea greutatii
- 3Bebe 2 luni are 5, 000 kg...este o greutate buna pentru cat timp are?
- 7greutatea unui bebelus de 1 luna
- 8greutate mica fetita 13 luni
- 5Nu ia in greutate
- 7Bebe a luat in greutate prea mult!! help!!
- 2Greutate mica bebelus 11 luni
- 2Greutate bebe 2 luni si 3 sapt
- 4Greutatea bebelusului
- 1Greutatea si înălțimea bebelusului de 6 luni
- 1Deficit de greutate?
- 2Greutate normala la bebe de 3 luni
- 0Greutate sugar de 3 luni
- 0Bebe 11 luni nu ia in greutate
- 1Inatime bebelus
- 5Bebe 6 luni nu ia in greutate
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: