Greutate sugar 3 luni

Am un baietel ce face maine 3 luni. Are 8, 5kg si 67cm.
Este alaptat la san, doar seara inainte de culcare mai primeste 60ml de lapte praf ca si completare pentru ca nu se satura. S-a nascut cu 3, 4kg si 50cm.
Imi fac griji ca a pus prea mult. De ieri am inceput sa ii adaug si ceai de musetel intre mese.
Nu mananca foarte des si la san sta maxim 15-20 min.
Seara adoarme pe la 8 si se trezeste in prima faza dupa 5 ore si apoi din 2 in 2 ore dar nu mananca mai mult de 5 min.
Scaune are doar la 4-5 zile dar nu este constipat. Probleme cu colicii nu am avut.
Cum sa fac cu alimentatia lui? Nu vreau sa cresc in copil cu probleme cu greutatea.
Este alaptat la san, doar seara inainte de culcare mai primeste 60ml de lapte praf ca si completare pentru ca nu se satura. S-a nascut cu 3, 4kg si 50cm.
Imi fac griji ca a pus prea mult. De ieri am inceput sa ii adaug si ceai de musetel intre mese.
Nu mananca foarte des si la san sta maxim 15-20 min.
Seara adoarme pe la 8 si se trezeste in prima faza dupa 5 ore si apoi din 2 in 2 ore dar nu mananca mai mult de 5 min.
Scaune are doar la 4-5 zile dar nu este constipat. Probleme cu colicii nu am avut.
Cum sa fac cu alimentatia lui? Nu vreau sa cresc in copil cu probleme cu greutatea.
1 comentarii

Dacă talia este corecta(+17 cm ?) ingrijorarea nu este așa de mare ! Nr.de mese/zi trebuie să fie 5, max.6; între 23 și 05-06 doar apă sau ceai neindulcit ! Cu începerea diversificării raportul greutate/talie/vârstă se va îmbunătăți !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bebe mic
- 2greutate bebe
- 51greutatea bebelusului
- 4stagnarea greutatii
- 3greutatea si inaltimea potrivita
- 5Nu ia in greutate
- 17fetita de 6 luni si nu prea mai ia in greutate
- 3crestere in greutate bebelus
- 1greutate bebelus 5 luni
- 2Greutate mica bebelus 11 luni
- 4Greutate la 3 luni