greutate bebe

19-06-2008
eminem27
Nu este medic/terapeut
eminem27
Puiul meu a implinit o luna pe 19 iunie. As dori sa aflu daca e normal ca in aceasta prima luna sa ia in greutate 1, 620 kg. Mentionez ca alimentatia este acum exclusiv artificiala, Milumil formula 1. Timp de 2 saptamini l-am si alaptat dc se poate numi alaptat pt ca se punea pe urlat la sin si tot la biberon ajungeam. Din cauza operatiei de cezariana, laptele a venit mai greu si am fost nevoita sa recurg din spital la laptele praf. Sint f. nelinistita pt ca mi se pare ca aluat prea mult in greutate. As dori un sfat dc se poate. Va multumesc mult.
P.S. la nastere a avut 3, 880 kg si 53 cm, iar la iesirea din maternitate, 3, 55o kg. Hainutele deja i-au ramas mici.
2 comentarii
0
19-06-2008, ora 00:00
Psih. Sorina Voicu
Identitate neconfirmată
Psih. Sorina Voicu
Nu este foarte mult cat a luat in greutate. Bebelusii au ritm propriu. Mai important este sa raportezi greutatea pe care o are la intalime. daca a luat mai mult si in inaltime, atunci este ok. Daca nu, atunci ar fi util sa discuti cu medicul tau si posibilitatea schimbarii formulei de lapte praf. Milumil are un nivel caloric mai crescut, alte formule cum ar fi Nan, au un nivel caloric mai scazut. Nu lua insa aceasta decizie fara a te consulta cu medicul.
Numai bine si multa sanatate!
0
22-08-2008, ora 00:00
andreea_iosif
Nu este medic/terapeut
andreea_iosif
Am mai recomandat si altor mamici sa se uite pe intenert, exista tot felul de calculatoare facute dupa anumite formule date de medici si care te ajuta mult in supravegherea bebelusului. iti pot recomanda -*calcule.ro -*. sper sa iti fie de folos :)

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  • Predictori biopsihosociali ai creșterii rapide în greutate de la naștere până la 6 luni
  • Dieta DASH și greutatea mare la naștere
  •