Greutate mica
Buna ziua,
Am o fetita in varsta de 9 luni, s.a nascut cu 2.270 kg, in prezent are abia 6.3 kg.
Nu are probleme de sanatate este foarte activă, merge de.a busilea, sta in fundulet, doarme suficient, mănâncă 3 mese solide si 4 de lapte formula.
Vroiam sa va intreb: este normala greutatea pentru varsta ei?
Mentionez ca eu sunt mai micuta de statură, am 1.50 cm si 40 kg, tatăl ei are 1.80 Si 83 kg :)
Multumesc anticipat!
Am o fetita in varsta de 9 luni, s.a nascut cu 2.270 kg, in prezent are abia 6.3 kg.
Nu are probleme de sanatate este foarte activă, merge de.a busilea, sta in fundulet, doarme suficient, mănâncă 3 mese solide si 4 de lapte formula.
Vroiam sa va intreb: este normala greutatea pentru varsta ei?
Mentionez ca eu sunt mai micuta de statură, am 1.50 cm si 40 kg, tatăl ei are 1.80 Si 83 kg :)
Multumesc anticipat!
6 comentarii
Pentru o evaluare corectă este necesară evoluția curbei ponderale și talia sugarului.
Va multumesc pentru raspuns!
Are 64 de cm, s.a nascut cu 48 cm.
A luat constant in greutate, nu a stagnat si nici nu a scazut.
Are 64 de cm, s.a nascut cu 48 cm.
A luat constant in greutate, nu a stagnat si nici nu a scazut.
Buna dimineata
Un copil nascut cu greutatea normala, la termen, ar trebui sa aiba la 9 luni, conform curbelor internationale de crestere, talia minima de 65 cm si greutatea minima de 7 kg. Avand in vedere ca s-a nascut cu parametrii mai mici si mama i-a transmis bagajul sau genetic, care, inevitabil, ii va influienta parcursul sau in viata, nu trebuie sa comparati fetita Dvs. cu alti copii. Va avea ritmul sau de crestere. Faptul ca este sanatoasa trebuie sa conteze si, cu timpul va mai recupera din deficitul sau. Sanatate !
Un copil nascut cu greutatea normala, la termen, ar trebui sa aiba la 9 luni, conform curbelor internationale de crestere, talia minima de 65 cm si greutatea minima de 7 kg. Avand in vedere ca s-a nascut cu parametrii mai mici si mama i-a transmis bagajul sau genetic, care, inevitabil, ii va influienta parcursul sau in viata, nu trebuie sa comparati fetita Dvs. cu alti copii. Va avea ritmul sau de crestere. Faptul ca este sanatoasa trebuie sa conteze si, cu timpul va mai recupera din deficitul sau. Sanatate !
Buna ziua,
Vreau sa mai adaug faptul ca fetița s.a nascut la 38 saptamani.
Va multumesc frumos pentru raspuns, m.ati mai linistit!
Vreau sa mai adaug faptul ca fetița s.a nascut la 38 saptamani.
Va multumesc frumos pentru raspuns, m.ati mai linistit!
Sunt sigura ca ati inteles, ca in contextul dat, fetita are achizitiile pe care putea sa le dobandeasca pana acum. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Greutate fetita 6 luni jumate motiv de ingrijorare ?
- 2scaderea in greutate la bebe 8 luni
- 3luare in greutate la 3 luni
- 4greutate bebe 8 luni...
- 22greutate bebelus 5 luni si o saptamana
- 7greutatea unui bebelus de 1 luna
- 6copil 2 ani nu ia in greutate
- 3Bebe 9 luni stagneaza in greutate
- 1greutate bebelus 5 luni
- 3Bebe nu ia in greutate
- 4Greutate bebeluș 10 luni
- 2Greutate bebe 2 luni si 3 sapt
- 1Bebe sub greutate?
- 1Bebelușul meu este obez?
- 2Băiețelul meu la 5 luni avea 8, 500, iar acum la 1 an si o luna cântărește 10, 500kg
- 1Bebe 3 luni, ia puțin în greutate
- 1Greutate bebelus
- 0Bebe 11 luni nu ia in greutate
- 1Greutate bebelina - în a 3 luna a stagnat
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: