greutatea si inaltimea potrivita

Buna ziua fetita mea are 8 luni si 5 zile s-a nascut de 3.400 kg de 51 cm, iar acum are 73 cm, si 9 kg, in ultimile zile nu prea manank, deabea acum ii iese un dintisor iar fontanela nu s-a inchis, ii dau vigantol 3 pic/zi, nu o alaptez si nici nu am alaptato decat 2 saptamani, ii dau formula de continuitate milupa 3 si cereale milupa, diversificarea am inceput-o de la 5 luni, din cauza ca se constipa si are imunitatea scazuta(raceste foarte repede) ii mai dau si colostrum probiotic iar din cand in cand debridat. a-si dori sa stiu daca are greutatea si lungimea normala si daca ar trebui sa ii dau mai mult vigantol sau calciu? va multumesc!!!!!!
3 comentarii

La varsta asta fetitele ar trebui sa cantareasca intre 7, 260-9, 080 kg si sa aiba inaltimea cuprinsa in intervalul 65 -73 cm. Vigantolul si/sau calciul se administreaza/ intrerup de catre medicul care monitorizeaza copilul, nu este recomandat sa cereti sfaturi de genul asta online.

stiinda ca pe acest site raspund si medici in acest domeniu de-aia am adresat aceasta intrebare...oricum multumesc pentru raspuns.

Un medic iti va raspunde acelasi lucru...calciul si vigantolul se dau personalizat, in functie de istoricul medical al fiecarui copil

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 1Greutate fetita 6 luni jumate motiv de ingrijorare ?
- 1bebelusul nu ia in greutate!
- 6copil 2 ani nu ia in greutate
- 3greutatea o problema... la 10 luni doar 8 kg
- 3Bebelus Nu ia in greutate
- 4Greutate bebeluș 10 luni
- 0Baietel de 6 luni doar 4, 6kg
- 0Ajutati-ma. Fetiță de 8 luni nu ia în greutate
- 0Bebe 2 luni
- 0Greutate bebelus la 4 luninsi 3 saptamani
- 1Bebeluș 3 luni cântărește 7 kg
- 2Bebelina 7 luni și 2 săptămâni
- 1Bebe nu mai ia în greutate