stagnarea greutatii
Am un bebe de 1 luna, am nascut-o cu 2840 gr, mi-a slabit pana la 2600 gr. acum are 3330gr de saptamana trecuta. Se hraneste doar cu lapte praf Topfer. sunt tare ingrijorata, cam care ar putea fi problema?
4 comentarii
Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea :D ! Probleme majore nu cred doar dereglari ale sistemului imunitar la recomandarea unui medic pediatru poti folosi fiole de tonotil deoarece stimuleaza apetitul si inlatura oboseala fizica si psihica.Totusi daca ii dai doar lapte praf pot aparea astfel de probleme doerece nu are acelasi continut ca laptele matern.
Laptele praf nu este la fel de usor de asimilat de toti bebelusii caci nu este nimic natural. Lapte de san nu ai ?
Nu face prostia sa-i dai medicamente doar ca a stagnat in crestere cateva zile. Copiii cresc diferit. Problema este insa probabil chiar laptele praf.
Nu face prostia sa-i dai medicamente doar ca a stagnat in crestere cateva zile. Copiii cresc diferit. Problema este insa probabil chiar laptele praf.
din pacate de 1 sapt se pare ca nu mai am deloc lapte s-a oprit, mai curge din cand in cand dar nu cat sa acopere nici macar 1 masa asa k am trecut la lapte praf Topfer Bio 1, doar ca astazi doctora m-a speriat caci mi-a spus ca daca pana sapt viitoare nu ia in greutate o sa ne interneze.e un copil normal si sanatos, dar sunt cam ingrijorata...
Nu are nici un drept, nu-i copilul ei. E al tau ! Sau l-ai scris pe numele ei ?
Si la spital ce-i face ? Il drogheaza ca sa manance ? Vezi ca multi doctori nu vad decat tabele si nu mai gandesc.
Si daca nu corespune tabelelor pe care le declara copii automat ca fiind bolnavi. Insa copii nu se dezvolta toti la fel.
La lapte ii poti da drumul din nou daca doresti. Se poate.
Si la spital ce-i face ? Il drogheaza ca sa manance ? Vezi ca multi doctori nu vad decat tabele si nu mai gandesc.
Si daca nu corespune tabelelor pe care le declara copii automat ca fiind bolnavi. Insa copii nu se dezvolta toti la fel.
La lapte ii poti da drumul din nou daca doresti. Se poate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 44Laptele praf, greutatea copilului
- 6sugar 7 luni sub greutate
- 4greutate sugar
- 1Greutate fetita 6 luni jumate motiv de ingrijorare ?
- 4greutate bebelus de 2, 5 luni
- 6nu ia in greutate
- 4cate kg trebuie sa aiba un bebe la 11 luni?
- 3crestere in greutate bebelus
- 2Greutate bebe 2 luni si 3 sapt
- 4Greutatea bebelusului
- 0Greutate baietel 9l2s - 7.800kg
- 0Deficit de greutate
- 2Bebelus de 5 luni jumatate
- 0Bebe 7 luni
- 0Bebe 2 luni
- 0Greutate 6 luni
- 0Bebe nu mananca cat trebuie pentru vârstă lui
- 1Fetita de 4+ nu mai ia în greutate
- 0Greutatea fetitei mele