Stagnarea greutății
Bună ziua! Am si eu o fetita pe care am născut-o cu 2940 si este alăptată exclusiv. De cand a făcut 3 luni, moment în care i-am făcut si rotarixul, a început sa stagneze vreo 2 săptămâni la aceeași greutate, 5440 gr, iar acum avem 4 luni si 2 săptămâni si nu a ajuns decât la 5.660 gr. Nu știu ce se întâmplă, încep sa intru in panica. Burtica ii bolboroseste mereu si regurgiteaza foarte des. In schimb, este o bebelina foarte activa si nr de pampers e minim 6.Ce ar putea fi?
1 comentarii
Buna dimineata
Printre efectele secundare ale vaccinului sunt specificate scaderea apetitului si tulb. intestinale. Faptul ca a trecut 1 luna si 1/2 de la vaccinare si efectele acestea inca persista se explica prin reacivitatea organismului micutei care este specifica varstei. La 4 luni jumatate nu putem pretinde sa reactioneze foarte prompt caci este un corp micut in formare. Nu va ingrijorati isi va reveni treptat.
Printre efectele secundare ale vaccinului sunt specificate scaderea apetitului si tulb. intestinale. Faptul ca a trecut 1 luna si 1/2 de la vaccinare si efectele acestea inca persista se explica prin reacivitatea organismului micutei care este specifica varstei. La 4 luni jumatate nu putem pretinde sa reactioneze foarte prompt caci este un corp micut in formare. Nu va ingrijorati isi va reveni treptat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bebe mic
- 10Greutate la 11 luni si 1-2 de 7.4 kg???
- 17probleme cu greutatea
- 4cate kg trebuie sa aiba un bebe la 11 luni?
- 5greutatea unui bebelus de 11 luni
- 7Bebe prea slab?
- 1Bebe la 3 luni jum cantareste 6 kg
- 3Greutate bebe 6 luni
- 3Copil de 9 luni foarte gras
- 4Greutate la 3 luni
- 1Greutate bebe 11 luni
- 3Bebe 3 luni si 3 săptămâni (15 săptămâni) supraponderal
- 0Bebe 2 luni
- 0Greutatea bebelușului
- 1Bebe 2 luni
- 2Greutate normală bebe 9 luni -prematur