Greață si lipsa poftei de mancare
Bună ziua! De aprox. 2 luni ma confrunt cu o greață puternică dimineața, dar care mă afectează și pe parcursul zilei.
Lucrurile care în mod normal nu îmi provocau greață până acum mă dezgustă.. Și chiar și gândul că cineva ar vomita/scuipa lângă mine îmi provoacă greață. Îmi vine să vomit și cand mă duc la toaletă (când Am scaun, deși nu e necesar să fie moale) sau daca văd pe cineva că se spală pe dinți.. dacă văd excrementele animalelor afară etc. Mi se face greață când văd alte persoane că mănâncă.
Dimineața nu pot mânca, deși îmi este foame.. pot sa stau și 20 de minute să mănânc o felie de pâine sau un covrigel micuț.
Iau anticonceptionale, nu este vorba de o sarcină. Am vomitat de câteva ori, dar am folosit protecție suplimentară.
Lucrurile care în mod normal nu îmi provocau greață până acum mă dezgustă.. Și chiar și gândul că cineva ar vomita/scuipa lângă mine îmi provoacă greață. Îmi vine să vomit și cand mă duc la toaletă (când Am scaun, deși nu e necesar să fie moale) sau daca văd pe cineva că se spală pe dinți.. dacă văd excrementele animalelor afară etc. Mi se face greață când văd alte persoane că mănâncă.
Dimineața nu pot mânca, deși îmi este foame.. pot sa stau și 20 de minute să mănânc o felie de pâine sau un covrigel micuț.
Iau anticonceptionale, nu este vorba de o sarcină. Am vomitat de câteva ori, dar am folosit protecție suplimentară.
2 comentarii
Mergeti la medicul de familie, spuneti-i despre aceste lucruri si cereti-i trmitere pentru analizele de sange necesare si o ecografie abdominala.
Aceleasi simptome le am si eu, exact aceleasi!
Nu mai pot manca langa cineva ca mi se face greata, si cand simt miros de mancare mi se face greata.
Cum ai scapat de asta? Sper sa mi raspunzi..
Nu mai pot manca langa cineva ca mi se face greata, si cand simt miros de mancare mi se face greata.
Cum ai scapat de asta? Sper sa mi raspunzi..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 1Durerea de spate cu diaree si greata
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 4lipsa poftei de manacare la bebelusi
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 5Durerile din partea stanga, amorteli, senzatie de voma si greata continua
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 0Febra interna, greata si voma, slabiciune si oboseala
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 1Hepatita B - stare de greata, balonare.
- 5stari de greata zilnic fara varsaturi timp de o sap
- 11durere groaznica de stomac, lipsa poftei de mancare
- 1Greata cand fumez
- 1Boala a ficatului?
- 8Buna ziua ! De ceva timp nu reusesc sa ma ingras si nici pofta de mancare nu am.
- 1Menstruatie intarziata!
- 1Lipsa poftei de mâncare
Mai multe informații despre: Lipsa poftei de mancare Greata lipsa apetitului greata dimineata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: