mi-e rau noaptea! greata de la stomac, senzatie de voma!
buna ziua! va rog mult, ajutati-ma!!! de ceva timp, imi este foarte rau noaptea! ma trezesc cu greata, cu o senzatie de voma, sunt slabita...
am incercat, crezand ca e de la mancare, sa mananc cat mai sanatos sau chiar sa nu mai mananc seara..indiferent ce as face, tot rau imi e..numai noaptea, ziua totul e ok.
mentionez ca am 25 ani, iau anticonceptionale Logest de 2 ani, ciclul e regulat.
De mica am avut probleme cu stomacul, in sensul ca daca mancam cu pofta, mi se facea rau, mi se "apleca" cum se spune la tara... dar mereu ma "lecuiam" cu Triferment, e prietenul meu cel mai bun in privinta asta! acum parca nici el nu ma mai ajuta...
am incercat, crezand ca e de la mancare, sa mananc cat mai sanatos sau chiar sa nu mai mananc seara..indiferent ce as face, tot rau imi e..numai noaptea, ziua totul e ok.
mentionez ca am 25 ani, iau anticonceptionale Logest de 2 ani, ciclul e regulat.
De mica am avut probleme cu stomacul, in sensul ca daca mancam cu pofta, mi se facea rau, mi se "apleca" cum se spune la tara... dar mereu ma "lecuiam" cu Triferment, e prietenul meu cel mai bun in privinta asta! acum parca nici el nu ma mai ajuta...
6 comentarii
am avut contact sexual protejat cu iubita pe data de 14-09-2011, si sa rupt prezervativul. i-am cumparat o pastila, nu mai stiu exact cum se cheama, dar cred ca e ceva bun ca am cumparato din farmaciea din maternitate, si a costat 98 lei noi. va rog sa-mi spuneti daca poate sa ramana insarcinat sau nu. va multumesc
Dana M, intreaba medicul de familie daca poti sa schimbi trifermentul si sa iei fiobilin. Poate ai bila lenesa si de aceea ai stari de greata. dar faptul ca sunt numai noaptea... nu cumva sa fi gravida. Se poate si cu pastile.
Triferment contine enzime pancreatice. Ti-la recomandat un doctor?
Daca tu ai acum probleme cu o fiere mai groasa, este firesc sa nu mai functioneze pastila asta.
Poate este fierea groasa si pancreasul de vina, iar pentru asta trebuie sa iei ceva de fluidificat bila.
Intreaba doctorul, nu mai lua pastile asa oricum.
Daca tu ai acum probleme cu o fiere mai groasa, este firesc sa nu mai functioneze pastila asta.
Poate este fierea groasa si pancreasul de vina, iar pentru asta trebuie sa iei ceva de fluidificat bila.
Intreaba doctorul, nu mai lua pastile asa oricum.
ionut29, in general, pastila de a doua zi, daca asta ti-a dat la frmcie - probabil postinor- functioneaza si nu sunt probleme. dar trebuia luata in primele 24 de ore ca sa fie mai sigur. Pe prospect scrie ca se poate lua in primele 72 de ore.
Vezi ca nu poate lua asa ceva decat maxim de 2 ori pe an, asa ca, ai si tu grija.
Vezi ca nu poate lua asa ceva decat maxim de 2 ori pe an, asa ca, ai si tu grija.
Dana M., acum mi-am dat seama ca tu iei anticonceptionalele seara.
Nu cumva sa fie de la ele, ca prea iti este rau doar noaptea ! poate ar trebui sa le schimbi.
Vezi intai sa iei ceva pentru fluidificat fierea si daca tot iti este greata mergi la ginecolog sa ii spui.
Nu cumva sa fie de la ele, ca prea iti este rau doar noaptea ! poate ar trebui sa le schimbi.
Vezi intai sa iei ceva pentru fluidificat fierea si daca tot iti este greata mergi la ginecolog sa ii spui.
ionut29, poate nici nu era la ovulatie prietena. Nu ramane insarcinata asa oricand.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8probleme cu stomacul
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 8Probleme cu stomacul
- 6stare special de grava de agorafobia
- 3Stare de voma si greata
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 6durere groaznica de cap, inainte imi trecea cu o pastila, acum.. nu
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 1Dureri de stomac
- 3De vreo 3 zile ma doare stomacul dupa-amiaza
- 0Stari de greata dupa sex
- 0Dureri de stomac mici si constante
- 3Analize perfecte, tratamente, greata rezista!
- 13Gat uscat dimineata, senzatie ciudata in gat
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 1dupa ce mananc ma simt rau
- 1Greata zilnica si nod in gat!
- 0Stomac alungit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Greața și vărsăturile severe în sarcină - Hiperemezis gravidarium
- Gastrita acuta
- Ulcerul gastric si duodenal
- Gastroenterita
- Aclorhidria si hipoclorhidria