Zgomot in partea superioara plaman stang.
In 1997 am suferit un pneumotorax dreapta.In 24 decembrie cred ca am racit.Am fost la urgente radiografie consult au zis ca este pleurezie si m-au trimis la spitalul de boli pulmonare iar in urma consultului au zis pneumonie. Tratament 7 zile cu antibiotic. In ultima perioada dureri in spate cam la jumatatea toracelui care apar si dispar iar astazi remarc zgomote dupa expiratie la plamanul stang zona superioara.Mentionez ca nu fac temperatura si nu tusesc. In ultima perioada nu am avut pofta de mancare si am slabit 5 kg. Alte boli: hipertensiune arteriala sub tratament si cred ca devin depresiv. Multumesc anticipat pentru raspuns.
3 comentarii
Hristos a Înviat! Trebuie repetată radiografia toracică pentru a evalua evoluția pneumoniei sub tratament. De asemenea, ar fi utilă o ecografie pleurală pentru acea pleurezie parapneumonică. Vă alimentați normal și ați slăbit 5 kg? Lipsa poftei de mâncare de când a apărut? Vă recomand un CT toracic care să fie interpretat de un radiolog și mergeți cu rezultatul la pneumologie. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Multumesc pentru raspuns. Problemele pulmonare pe care le-am avut au trecut si se pare ca durerile au fost de la coloana vertebrala.batranetea domnule doctor vine in general cu dureri! Noroc ca existati dumneavoastra doctorii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa poftei de mancare si sange.
- 3nod in gat, lipsa apetitului, anemie..
- 3in ultima vreme sunt foarte slabita si am cred si o anemie mare
- 3nu are pofta de mancare fetita de 8 ani
- 4Nu pot manca din cauza razelor
- 6Nu stiu ce se intampla: nu am pofta de mancare
- 4Lipsa poftei de mancare, greata, oboseala.
- 6Am periodic stari de greata foarte accentuate insotite de repulsie fata de mancare
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 0Probleme la stomac?
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 3senzatie de oboseala, palid la fata, insomnii, lipsa apetit
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 15lipsa poftei de mancare
- 2cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 0fibroza difuza moderata fara leziuni active.modificare de tip bronsitic acut
- 2Lipsa temporara de pofta de mancare
- 0Lipsa pofta de mancare si slabit
- 3Simptome multiple Scleroza multipla / Lyme / SLA ?
Mai multe informații despre: Lipsa poftei de mancare slabirea inexplicabila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: