Zgomot in partea superioara plaman stang.

30-03-2020
george visan
Nu este medic/terapeut
george visan
In 1997 am suferit un pneumotorax dreapta.In 24 decembrie cred ca am racit.Am fost la urgente radiografie consult au zis ca este pleurezie si m-au trimis la spitalul de boli pulmonare iar in urma consultului au zis pneumonie. Tratament 7 zile cu antibiotic. In ultima perioada dureri in spate cam la jumatatea toracelui care apar si dispar iar astazi remarc zgomote dupa expiratie la plamanul stang zona superioara.Mentionez ca nu fac temperatura si nu tusesc. In ultima perioada nu am avut pofta de mancare si am slabit 5 kg. Alte boli: hipertensiune arteriala sub tratament si cred ca devin depresiv. Multumesc anticipat pentru raspuns.
3 comentarii
0
06-05-2020, ora 13:05
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Hristos a Înviat! Trebuie repetată radiografia toracică pentru a evalua evoluția pneumoniei sub tratament. De asemenea, ar fi utilă o ecografie pleurală pentru acea pleurezie parapneumonică. Vă alimentați normal și ați slăbit 5 kg? Lipsa poftei de mâncare de când a apărut? Vă recomand un CT toracic care să fie interpretat de un radiolog și mergeți cu rezultatul la pneumologie. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
0
06-05-2020, ora 22:08
george visan
Nu este medic/terapeut
george visan
Multumesc pentru raspuns. Problemele pulmonare pe care le-am avut au trecut si se pare ca durerile au fost de la coloana vertebrala.batranetea domnule doctor vine in general cu dureri! Noroc ca existati dumneavoastra doctorii!
0
10-06-2020, ora 15:10
Pneumologie, Iași
Cu drag! O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: