Greata la fiecare masa

Va salut !
Am si eu o problema care persista de cateva zile si as dori un sfat de la voi. De cate ori mananc resimt o senzatie de greata, dar nu vomit. In schimb, daca astept cateva minute (timp in care am cateva eructatii), reusesc sa imi termin masa. Nu am niciun fel de durere, mentionez ca am avut o ciuperca in gat pentru care am luat tratament (nu cred ca are vreo legatura).
Aveti idee despre ce ar putea fi vorba ? Mentionez ca am scaune normale, dar care plutesc cateodata.
Va multumesc anticipat !
Am si eu o problema care persista de cateva zile si as dori un sfat de la voi. De cate ori mananc resimt o senzatie de greata, dar nu vomit. In schimb, daca astept cateva minute (timp in care am cateva eructatii), reusesc sa imi termin masa. Nu am niciun fel de durere, mentionez ca am avut o ciuperca in gat pentru care am luat tratament (nu cred ca are vreo legatura).
Aveti idee despre ce ar putea fi vorba ? Mentionez ca am scaune normale, dar care plutesc cateodata.
Va multumesc anticipat !
1 comentarii

Buna ziua, simptomele Dvs sunt compatibile cu aerofagia. Va recomand ca pentru inceput sa mancati mai incet, eventual cu mici pauze. Este important de stiut cand ati urmat tratamentul, ce fel de tratament a fost si daca problema s-a rezolvat. Atat tratamentul antibiotic/antifungic cat si o posibila candidoza pot explica partial simptomele Dvs. Pentru a elucida problema va recomand sa consultati un medic gastroenterolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7afectiune hepatica?
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 0Simptome de greata in saptamana 19??
- 4Lipsa poftei de mancare, greata, oboseala.
- 13Am mancat cu pofta si mi s-a facut rau
- 1arsuri la stomac si greturi
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 1Stari de greata, varsaturi, ameteli
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 11greata, lipsa totala a poftei de mancare, durere de picioare, in special zona genunchi
- 5Dureri de cap, greturi, palpitatii de cateva zile
- 2fac brusc diaree, insotita de dureri de stomac, greata si balonare
- 0Gastroduodenita si greata
- 6De ce vomit?
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 1Boala a ficatului?
- 4Greata permanenta, tuse si atac de panica
- 1Dureri de cap dese și simptome de vărsături
- 1Menstruatie intarziata!
- 2Dureri mari: colon iritabil sau gastrită?
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: