Greata la fiecare masa
Va salut !
Am si eu o problema care persista de cateva zile si as dori un sfat de la voi. De cate ori mananc resimt o senzatie de greata, dar nu vomit. In schimb, daca astept cateva minute (timp in care am cateva eructatii), reusesc sa imi termin masa. Nu am niciun fel de durere, mentionez ca am avut o ciuperca in gat pentru care am luat tratament (nu cred ca are vreo legatura).
Aveti idee despre ce ar putea fi vorba ? Mentionez ca am scaune normale, dar care plutesc cateodata.
Va multumesc anticipat !
Am si eu o problema care persista de cateva zile si as dori un sfat de la voi. De cate ori mananc resimt o senzatie de greata, dar nu vomit. In schimb, daca astept cateva minute (timp in care am cateva eructatii), reusesc sa imi termin masa. Nu am niciun fel de durere, mentionez ca am avut o ciuperca in gat pentru care am luat tratament (nu cred ca are vreo legatura).
Aveti idee despre ce ar putea fi vorba ? Mentionez ca am scaune normale, dar care plutesc cateodata.
Va multumesc anticipat !
1 comentarii
Buna ziua, simptomele Dvs sunt compatibile cu aerofagia. Va recomand ca pentru inceput sa mancati mai incet, eventual cu mici pauze. Este important de stiut cand ati urmat tratamentul, ce fel de tratament a fost si daca problema s-a rezolvat. Atat tratamentul antibiotic/antifungic cat si o posibila candidoza pot explica partial simptomele Dvs. Pentru a elucida problema va recomand sa consultati un medic gastroenterolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4poate fi vorba de un cancer?
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 0simptome greata, dureri de cap
- 3greata varsaturi dureri abdominale
- 5greata si varsaturi de la antibiotice
- 0Simptome de greata in saptamana 19??
- 3stari de ameteala, greata..
- 6durere groaznica de cap, inainte imi trecea cu o pastila, acum.. nu
- 3Senzatii de greata
- 9De vreun an am citeva probleme: ametelea, lesin, sinuzita
- 7Dureri de stomac, greata, gastrita?
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani