Lipsa poftei de mancare, greata, oboseala.
Buna ziua,
De aproximativ 2 saptamani ma lupt cu o stare generala foarte proasta. Cel mai deranjant lucru este lipsa poftei de mancare si mai mult decat atat -dupa ce reusesc sa iau cateva inghitituri de mancare imi vine greata si senzatia de satietate, de parca as fi mancat o masa completa si asta se intampla mereu. Alte simptome cum ar fi ameteala, oboseala, tremur, uneori respiratie ingerunata par a fi rezultatul lipsei de alimentare corespunzatoare dar au aparut in acelasi timp cu scaderea apetitului, sau as putea spune chiar ca cu putin timp inainte. Mi se intampla initial sa mi se faca rau, sa ametesc si sa ma simt slabita si obosita dupa ce luam masa. De asemenea in ultimile 3-4 zile am resimtit o durere de articulatii si de oase ale picioarelor, dar acest simptom l-am pus pe seama faptului ca sunt putin racita.
Din istoricul medical as putea sa mentionez o hepatita virala tip A cu 6-7 ani in urma, anemie si doua sarcini - ultima nastere cu 6 luni in urma, nu am nici o interventie chirurgicala si nici o alta afectiune serioasa.
M-ar ajuta foarte mult o parere, pentru ca la doctor nu voi putea ajunge decat peste inca 2 saptamani.
Multumesc,
De aproximativ 2 saptamani ma lupt cu o stare generala foarte proasta. Cel mai deranjant lucru este lipsa poftei de mancare si mai mult decat atat -dupa ce reusesc sa iau cateva inghitituri de mancare imi vine greata si senzatia de satietate, de parca as fi mancat o masa completa si asta se intampla mereu. Alte simptome cum ar fi ameteala, oboseala, tremur, uneori respiratie ingerunata par a fi rezultatul lipsei de alimentare corespunzatoare dar au aparut in acelasi timp cu scaderea apetitului, sau as putea spune chiar ca cu putin timp inainte. Mi se intampla initial sa mi se faca rau, sa ametesc si sa ma simt slabita si obosita dupa ce luam masa. De asemenea in ultimile 3-4 zile am resimtit o durere de articulatii si de oase ale picioarelor, dar acest simptom l-am pus pe seama faptului ca sunt putin racita.
Din istoricul medical as putea sa mentionez o hepatita virala tip A cu 6-7 ani in urma, anemie si doua sarcini - ultima nastere cu 6 luni in urma, nu am nici o interventie chirurgicala si nici o alta afectiune serioasa.
M-ar ajuta foarte mult o parere, pentru ca la doctor nu voi putea ajunge decat peste inca 2 saptamani.
Multumesc,
4 comentarii
Ti-as putea spune exact de la ce provine acest lucru, dar trebuie sa-ti mai pun cateva intrebari. Fiindca aici nu se poate, daca te intereseaza cumva, scrie-mi -*. Daca nu in 2 saptamani oricum mergi la medic.
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
incearca cu MagneB6 iar apoi cu calciu 10 zile pe luna pe mine ma ajuta in stari pe care le-ai mentionat Sanatate!
Buna ziua,
Eu am exact aceleasi simptome, si inca de mult timp dar am pus totul pe seama oboselii de la munca, insa eu acuma nu lucrez si simptomele inca le am.Pe langa acestea mai am dimineata, dar destul de frecvent dureri puternice de cap.iar de exemplu dupa ce mananc imi scade parca tensiunea, ametelile sun prezente, senzatie de greata.Eu nu am avut pana acuma hepatita A nici insarcinata nu am fost, insa in urma cu un am fost operata de displazie cervicala, si mi s-a facut o conizatie.
Multumesc,
Astept raspuns
Eu am exact aceleasi simptome, si inca de mult timp dar am pus totul pe seama oboselii de la munca, insa eu acuma nu lucrez si simptomele inca le am.Pe langa acestea mai am dimineata, dar destul de frecvent dureri puternice de cap.iar de exemplu dupa ce mananc imi scade parca tensiunea, ametelile sun prezente, senzatie de greata.Eu nu am avut pana acuma hepatita A nici insarcinata nu am fost, insa in urma cu un am fost operata de displazie cervicala, si mi s-a facut o conizatie.
Multumesc,
Astept raspuns
Buna ziua si am aceleasi simtome prezentate anterior de ceilalti. ce as putea sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 7scaun cu sange (rosu deschis), ulcer duodenal, lipsa poftei de mancare
- 10Am stari de oboseala chiar daca ma odihnesc foarte mult
- 14Oboseala fizica si psihica exagerata
- 1ma simt pe zi ce trece obosita si slabita
- 7Dureri musculare inexplicabile (+ alte probleme)
- 10Stare generala proasta inexplicabila
- 0pierderea memoriei, anxietate, oboseala
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 6complicatii sinuzita cronica
- 3greata si lipsa pofta de mancare
- 4dureri de cap groaznice zilnice, cam dupa ora 16.00-17.00
- 1Dureri de spate si oboseala
- 1mancarimi si greturi
- 1Greata cand fumez
- 3Copil de 2 ani nu mananca
- 0Dureri în piept. Stări de greata
- 1Dureri de stomac