imi e scarba de mancare

Nu am fost niciodata o persoana "mancacioasa" dar in ultimul timp cand ma asez la masa imi e scarba de mancare. Imi este foame, sunt constienta ca trebuie sa mananc, dar nu pot.
Un coleg mi-a spus "mananci de parca mananci din tine"
Ce pot sa fac?
Am slabit, ma simt rau, dar NU POT SA MANANC !!!
Un coleg mi-a spus "mananci de parca mananci din tine"
Ce pot sa fac?
Am slabit, ma simt rau, dar NU POT SA MANANC !!!
3 comentarii

emine incearca sa mergi la un homeopat bun.vezi ca ti-am trimis un mesaj privat il poti citi in drepta sus la modificati profilul dvs. sper sa-ti fie de folos.

Cate kg ai ? Esti casatorita ? Pe cine ai langa tine ?Trebuie sa te vada neaparat un psiholog sau un psihiatru.E vital sa mananci.prin intermediul hranei Universul ne da energie...si nu uita ca nu trebuie sa fii egoista, nu existam si nu traim pentru noi, fiecare avem de realizat cate ceva in acesta viata, asa cum este ea.este bine ca ajungi sa constientizezi starea ta, e un lucru benefic, pozitiv. ia legatura cu medicii care-ti pot spune ce ai si te pot ajuta sa depasesti aceasta stare.

Am avut si eu problema ta si inca o am si partea proasta e ca se agraveaza pe zi ce trece. Nu stiu daca ai auzit de Heliobacter pilori, la inceput am inceput sa mananc cu oarecare greutate, mai apoi din ce ince mai putin si pe masura ce timpul a trecut nu am mai vrut deloc sa pun mancare in gura, de la 56 kg, am ajuns la 54, mai apoi la 50, mai apoi la 48 si momentan am la 46.6kg si sunt in continua scadere.De 7 luni iau tratament si nici o schimbare in ceea ce priveste lipsa poftei de mancare. Daca descoperi medicamentul minune te rog impartaseste-l si mie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 7Pneumopatie interstitiala
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 5probleme la gat, varsaturi si greata
- 3greata, ameteli, respiratie dificila
- 5Greturi dimineata
- 0Greturi de la stres
- 4Ar putea fi sarcina?
- 1ametelii si greata
- 1Hepatita B - stare de greata, balonare.
- 1Greata si slabiciune musculara
- 1Greata zilnica si nod in gat!
- 6De ce vomit?
- 3Senzatii se greata si durere lombara
- 0Cauze senzație de vomă si febră doar seara
- 0Lipsa pofta de mancare si slabit
- 5Greata, balonare si durere subcostal dreapta
- 0Greata, varsaturi, stare de slabiciune
- 3Lipsa poftei de mancare de peste un an, adenopatii, echimoze, episoade de hemoptizie
Mai multe informații despre: Pierderea poftei de mancare Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: