greata si varsaturi de la antibiotice
trebuie sa urmez un tratament cu antibiotice pt o perioada mai lunga de timp dar ma simt foarte rau cand le iau. vomit, mi-e greata dimineata si nu pot sa mananc. exista vreun medicament cu care sa iau antibioticul in combinatie astfel incat s anu imi mai fie rau?
5 comentarii
Cred ca cel mai indicat ar fi sa anunti medicul curant pentru ati schimba antibioticul, pt ca astfel iti faci si tie rau si nici nu asimilezi substanta pentru a trata respectiva afectiune
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Parerea mea este sa consulti un medic homeopat!Antibioticele sunt foarte daunatoare organismului.Vorbesc din propria-mi experienta!Pentru ce anume iei antibiotice atat de puternice?Daca poti spune...
iau tratament pt acnee si nu este un antibiotic puternic. am mai luat si alte antibiotice pana acum pt alte afectiuni dar tot asa ma simteam, dar le-am luat pt cateva zile.
Totusi raman la parerea de a merge la un homeopat, mai ales ca afectiunea de care suferi se trateaza sigur si eficient cu homeopate.Daca esti interesat iti pot lasa intr-un mesaj privat adresa unui site de homeopatie.
Ai sa fii uimit sa vezi cate persoane au fost vindecate cu aceasta medicina.Eu sunt una dintre acele persoane :) ! Si pe fetita mea de 6 ani am tratat-o tot cu homeopate!
Ai sa fii uimit sa vezi cate persoane au fost vindecate cu aceasta medicina.Eu sunt una dintre acele persoane :) ! Si pe fetita mea de 6 ani am tratat-o tot cu homeopate!
thewasters ti-am lasat adresa site-ului in mesaj privat.
Bafta!
Bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 40Emotivitate exagerata care genereaza stare de varsaturi
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 4durere de stomac si stare de greata
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 5probleme la gat, varsaturi si greata
- 3ibuprofenul este antibiotic?
- 62 zile de diaree, febra, greata
- 24De la varsta de 7 ani ma confrunt cu o gastrita
- 0Usturimi si greata
- 3Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 1Sughit si varsaturi
- 4Senzatie de greata in fiecare seara
- 5Varsaturi severe, deshidratare, disconfort abdominal de 1 saptamana
- 0Sarcina si Wilprafen 500, Klion D100
- 0Ajutati-ma. De cateva saptamani am stari de greata.
- 2Urologie - Axitrox pentru suspiciune de Clamidya?
Mai multe informații despre: Varsaturile Greata antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: