globul Hystericus (senzatie de nod in gat)
Buna ziua.Din vara aceasta simt aproape mai mereu un discomfort in gat chiar daca totul e regula cu el adica nu e inflamat sau zgariat, iar inghititul e ok si nici nu ma doare dar senzatie de nod in gat e foarte urata si stresanta si chiar imi creaza o mica anxietate.Din cate am inteles tratamentul e foarte greu de gasit pentru problema si v as ruga din suflet daca sti ceva ce m ar ajuta sa mai ameliorez din senzatia asta nenorocita.
3 comentarii
probabil e chiar un inceput de anxietate, asta e un simptom al ei..in caz ca nu aveti probleme gastrice
Sincer sa fiu am trecut prin multe periaoade de stres si depresie in ultima vreme si m am gandit ca poate fi si de la asta
Buna ziua Dragos, , , As dori cateva sfaturi de cativa ani sunt intr, o situatie de nu as dori nici la cel mai mare dusman, , , nu mai suport si nu mai am putere sa ma lupt cu o senzatie de arsura in gat si pe limba in special dupa de mananc tin regim de 2 ani fara nici un rezultat am facut analize de zeci de mil fara exagerare dar fara nici o ameliorare tratamente de zeci de mil fara nici un rezultat te rog din suflet da.mi o mana de ajutor din experienta prin care ai trecut
Multumesc frumos
Multumesc frumos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 4dureri foarte puternice de cap, in partea dreapta
- 30Coaja de mar in gat
- 16boala de inima?
- 6Senzatie de nod in gat + disfagie prelungita
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 4nod in gat de cateva luni
- 1omulet inflamat si senzatie de nod in gat
- 1Greata zilnica si nod in gat!
- 2Nod in Gat!
- 5Nod in gat - atac de panica - teama de a nu ma ineca
- 2Senzati in gat
- 2Amigdale umflate
- 1Durere in gat si esofag (in piept)
- 0Nod in gat..si usturime la o amigdala.
- 2Senzatia de nod in gat si presiune in piept
- 16Slabiciune, nod in gat, stari lesin
- 25Senzatie de piatra in gat
- 2Bolă coronariană?
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: