Senzatie de ceva in gat asociata cu senzatia de gat uscat si durere in spatele capului

01-06-2020
ionutbarbu
Nu este medic/terapeut
ionutbarbu
Buna seara!

De mai bine de 3 saptamani ma confrunt cu o senzatie "ciudata" de parca as avea ceva in gat, am o senzatie de gat uscat si o durere surda in partea de jos a gatului si in stanga si in dreapta care imi rspunde cu aceeeasi durere surda in partea din spate a capului si in spatele urechilor.Aceasta senzatie o am mai pregnanat in partea a 2-a a zilei si seara iar dimineata si in somn nu am aceste senzatii ele se amplifica treptat pe parcursul zilei.De mentionat ca am luat legatura cu un medic ORL si mi-a spus ca nu am nimic in gat, rezultatele exudatului faringian au iesit negativ, dar durerea mea inca persista..
Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns ce as putea sa fac sau unde sa ma adresez ca sa scap de aceasta durere sacaitoare?
Multumesc anticipat,
Ionut Barbu
2 comentarii
0
01-06-2020, ora 20:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Gatul face parte din tractul DIGESTIV..cu acelas sistem Limfatic si cu acelas ner (n.Vag)
daca la ORL nu sunt schimbari locale... asta confirma ce am scris de multe ori pe forum
Alimentatia incorecta..mai cu seama seara..duce la un reflux gastro eosfagian in somn s la o infamatie subclinica a tractului digestiv
Analizezi cat de corect te alimentezi si te hidratezi
daca nu ajuta schimbarea de regim.. atunci Consult gasrologie
0
01-06-2020, ora 22:20
ionutbarbu
Nu este medic/terapeut
ionutbarbu
Va mulțumesc mult.. Pt sfat si pt promptitudine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •