Senzatie de ceva in gat asociata cu senzatia de gat uscat si durere in spatele capului
Buna seara!
De mai bine de 3 saptamani ma confrunt cu o senzatie "ciudata" de parca as avea ceva in gat, am o senzatie de gat uscat si o durere surda in partea de jos a gatului si in stanga si in dreapta care imi rspunde cu aceeeasi durere surda in partea din spate a capului si in spatele urechilor.Aceasta senzatie o am mai pregnanat in partea a 2-a a zilei si seara iar dimineata si in somn nu am aceste senzatii ele se amplifica treptat pe parcursul zilei.De mentionat ca am luat legatura cu un medic ORL si mi-a spus ca nu am nimic in gat, rezultatele exudatului faringian au iesit negativ, dar durerea mea inca persista..
Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns ce as putea sa fac sau unde sa ma adresez ca sa scap de aceasta durere sacaitoare?
Multumesc anticipat,
Ionut Barbu
De mai bine de 3 saptamani ma confrunt cu o senzatie "ciudata" de parca as avea ceva in gat, am o senzatie de gat uscat si o durere surda in partea de jos a gatului si in stanga si in dreapta care imi rspunde cu aceeeasi durere surda in partea din spate a capului si in spatele urechilor.Aceasta senzatie o am mai pregnanat in partea a 2-a a zilei si seara iar dimineata si in somn nu am aceste senzatii ele se amplifica treptat pe parcursul zilei.De mentionat ca am luat legatura cu un medic ORL si mi-a spus ca nu am nimic in gat, rezultatele exudatului faringian au iesit negativ, dar durerea mea inca persista..
Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns ce as putea sa fac sau unde sa ma adresez ca sa scap de aceasta durere sacaitoare?
Multumesc anticipat,
Ionut Barbu
2 comentarii
Gatul face parte din tractul DIGESTIV..cu acelas sistem Limfatic si cu acelas ner (n.Vag)
daca la ORL nu sunt schimbari locale... asta confirma ce am scris de multe ori pe forum
Alimentatia incorecta..mai cu seama seara..duce la un reflux gastro eosfagian in somn s la o infamatie subclinica a tractului digestiv
Analizezi cat de corect te alimentezi si te hidratezi
daca nu ajuta schimbarea de regim.. atunci Consult gasrologie
daca la ORL nu sunt schimbari locale... asta confirma ce am scris de multe ori pe forum
Alimentatia incorecta..mai cu seama seara..duce la un reflux gastro eosfagian in somn s la o infamatie subclinica a tractului digestiv
Analizezi cat de corect te alimentezi si te hidratezi
daca nu ajuta schimbarea de regim.. atunci Consult gasrologie
Va mulțumesc mult.. Pt sfat si pt promptitudine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2noduli pe gat. la ce medic sa merg?
- 12durere gat
- 6corp strain in gat
- 12problema in gat fara diagnostic
- 30Coaja de mar in gat
- 7vreau sa zimbesc din nou
- 9simt ca am ceva in gat !
- 3simt des un nod in gat
- 12Senzatie de nod in gat! Va rog, am nevoie de ajutor !!
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 0de aproape o saptamana parca as avea un nod in gat
- 6nod in gat, limba foarte incarcata si bubite sub limba
- 1nodul la gat
- 1ceva în gât mai jos de mărul lui Adam..ca un nod
- 2Nod in gat
- 2excrescenta în gat
- 2Senzati in gat
- 2Senzatie de nod in gat
- 1Nod in gat dupa ce fumez
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: