gat iritat noaptea

Buna ziua, am 3 ani de cand ma confrunt cu probleme de sanatate la care nu reusesc sa le gasesc rezolvare. Am o senzatie de nod la stomac sau presiune, (nu stiu cum sa descriu exact senzatia) care nu persista tot timpul, uneori dupa anumite mese sau la pozitie orizontala, iar in unele zile si chiar cand stau la birou pe scaun. Am incercat sa elimin cat mai mult posibil alimentele care dauneaza unei gastrite erozive gasite la o endoscopie digestiva in urma cu 6 luni, am mai facut si 2 fibroscopii si analize care sunt aproape in regula, vsh, fibrinogen unpic crescute si calciu si magneziu usor scazute, iar la exudat candida care s-a reactivat dupa un tratament cu antibiotic. Ceea ce ma deranjeaza mai mult este faptul ca dimineata ma trezesc cu o saliva uneori spumoasa, alteori galbena pana la usor maronie si gatul iritat de simt nevoia sa beau apa sa pot vorbi, noaptea mi se infunda si narile
si am senzatia ca mie capul greu. Ziua nu am atatea probleme, doar un mucus pe care tre sa-l expectorez, cred ca se formeaza dupa ce mananc.
Am tot luat tratamente ci controloc, nexium, emanera la recomandarea unor medici gastro, dar nu pot spune ca sunt rezultate. Nu stiu unde ar tebui sa mai merg sa gasesc rezolvare la probleme.
si am senzatia ca mie capul greu. Ziua nu am atatea probleme, doar un mucus pe care tre sa-l expectorez, cred ca se formeaza dupa ce mananc.
Am tot luat tratamente ci controloc, nexium, emanera la recomandarea unor medici gastro, dar nu pot spune ca sunt rezultate. Nu stiu unde ar tebui sa mai merg sa gasesc rezolvare la probleme.
3 comentarii

un medic ORL.. trebuei sa vada nasul si gatul
un medic Nutritionist o sa corectteze regimulaliemntar si o sa administreze si un tratament naturist pentru tractul digestiv
este nevoei de sumplimentarea cu enzime
un medic Nutritionist o sa corectteze regimulaliemntar si o sa administreze si un tratament naturist pentru tractul digestiv
este nevoei de sumplimentarea cu enzime

multumesc pentru raspunsul prompt, am fost la orl si am o usoara deviatie de sept si candida vazuta la fibroscopie pentru care am urmat tratament cu diflucan

va rog daca puteti sa-mi sugerati o marca de enzime digestive.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mincarimi, usturaturi senzatie de ceva in git
- 45simt ceva in gat
- 4Ma doare NUMAI in partea dreapta a gatului cand inghit
- 10ceva in gat
- 6nod in gat, vomit des, respiratia urat mirositoare
- 3junghi in gat
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 11Punct alb-galben in gat
- 35Flegmon periamigdalian drept
- 6disconfort in gat, sinuzita cronica
- 1Gat iritat si inflamat
- 6nod in gat, limba foarte incarcata si bubite sub limba
- 5Probleme cu gatul
- 4Senzatie de nod in gat
- 1Respirație greoaie și tuse seaca
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 1Simt ceva in gat dupa ce cant
- 0Tiroida - simt un nod in gat, insomnii, senzația că nu am aer
- 9Glanda? Boala de reflux? Dereglare hormonala?
- 6Nod in gat
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: