Nod în gât

21-11-2018
sv1964
Nu este medic/terapeut
sv1964
De duminică seară am început să mă simt rau.mi se uscat gâtul mi s-a pus un nod în gât și numai puteam respira bn.inghiteam si Numai imi puteam reveni rămâneam fara aer.iau escitalopram cate 1 pe zi.am si probleme cu inima.ce sa se fi intamplat? Si acum mai am aceleași probleme.
3 comentarii
0
21-11-2018, ora 15:21
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Din ce descrieti, poate fi un atac de panica. Ar fi indicat sa ii spuneti psihiatrului care v-a recomandat escitalopramul. Si sa faceti analize si la tiroida - ea mai da atacuri de panica, anxietate. Acest "am si probleme cu inima" are si un diagnostic de la cardiolog? Ca daca e asa, va trebui sa vobiti si cu dr cardiolog. Poate tratamentele interfereaza cumva, desi e putin probabil. Neaparat, vorbiti cu ambii medici.
0
21-11-2018, ora 16:46
sv1964
Nu este medic/terapeut
sv1964
Multumesc.da am tratament si ptr inima de la cardiolog.am avut brs ...
0
21-11-2018, ora 18:51
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna seara nu ar strica un const psihiatric
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •