Senzatie de ceva in gat.
De ceva timp am o senzatie de ceva in gat, ca si cum ar fi o mica bila. Nu ma doare, dar imi da tendinta de a inghiti foarte des. De mult timp am impresia de inflare a migdalelor linguale, dar nu ma dor, ceea ce nu m-a grabit sa merg la medic. bineinteles ca ma uit cu oglinda si imi bag degetele pe gat si simt niste unflaturi proeminente, mai mult decat altele. De asemenea am o mica umflatura in cerul gurii, care nu e durerosa, dar o simt cu limba. Sincer, au cam inceput sa ma sperie toate aceste lucruri. Ce poate fi? Sa ma gandesc la ce e mai rau?
4 comentarii
Dacă ajută, gândiţi-vă, dar eu aş merge înainte la un control, iar chiar dacă aş primi un diagnostic n-ar fi capăt de drum şi aş lăsa lucrurile să decurgă de la sine. Online nimeni nu vă poate evalua.
cristina... cand intri pe un forum... Nu citesti ce mai e postat din 2007 incoace?
ai raspuns la intrebare acolo
ai raspuns la intrebare acolo
am citit, nu stiu ce sa zic... eu nu simt durere si nici probleme cu dantura nu am si nici nu am suferit operatii de scoatere a amigdalelor sau altele. As dori sa va intreb care ar putea fi cauza in cazul meu... doream un sfat... orice, macar o idee inainte de a merge la un control.
99% dinprobnelmele faringelui sunt legate de REfluxul gastric, alimentatia gresita ( acid, citric, , s, a care irita faringele !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45durere in gat, partea stanga
- 9hipotiroidita - tratament cu Euthrox
- 10Tuse seaca, senzatie de nod in gat si secretii nazale
- 21probleme cu gatul!
- 10Senzatie de os de peste in gat
- 3Puroi si nod in gat
- 2Stari lesin, ameteli si nod in gat
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 8nod in gat mai jos de marul lui Adam
- 5Nod in gat de cateva luni
- 1Nod in gat
- 0Să mă ajute cineva, va rog ! senzatie de nod in gat sau de rest de mancare..
- 0Nod in gât
- 0Vocal Cord Disfunction sau laringita
- 1Probleme cu gatul si pieptul
- 3Durere de gat, senzatia de strangere de gat
- 2Ekg normal?
- 2Jena in gat (disconfort general)
- 1Adolescent, Oboseală continuă, stări slăbiciune, nod in gat
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: