Senzatie de ceva in gat.
De ceva timp am o senzatie de ceva in gat, ca si cum ar fi o mica bila. Nu ma doare, dar imi da tendinta de a inghiti foarte des. De mult timp am impresia de inflare a migdalelor linguale, dar nu ma dor, ceea ce nu m-a grabit sa merg la medic. bineinteles ca ma uit cu oglinda si imi bag degetele pe gat si simt niste unflaturi proeminente, mai mult decat altele. De asemenea am o mica umflatura in cerul gurii, care nu e durerosa, dar o simt cu limba. Sincer, au cam inceput sa ma sperie toate aceste lucruri. Ce poate fi? Sa ma gandesc la ce e mai rau?
4 comentarii
Dacă ajută, gândiţi-vă, dar eu aş merge înainte la un control, iar chiar dacă aş primi un diagnostic n-ar fi capăt de drum şi aş lăsa lucrurile să decurgă de la sine. Online nimeni nu vă poate evalua.
cristina... cand intri pe un forum... Nu citesti ce mai e postat din 2007 incoace?
ai raspuns la intrebare acolo
ai raspuns la intrebare acolo
am citit, nu stiu ce sa zic... eu nu simt durere si nici probleme cu dantura nu am si nici nu am suferit operatii de scoatere a amigdalelor sau altele. As dori sa va intreb care ar putea fi cauza in cazul meu... doream un sfat... orice, macar o idee inainte de a merge la un control.
99% dinprobnelmele faringelui sunt legate de REfluxul gastric, alimentatia gresita ( acid, citric, , s, a care irita faringele !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25senzatie de nod in gat
- 59jena in gat
- 5senzatie de nod in git.. Este posibil sa existe un blocaj la nivelul muschilor faringieni?
- 8nod permanent in gat, fara noduli tiroidieni
- 3Gat uscat, senzatie de nod in gat
- 10ajutor sa ma ajute cineva, am probleme cu glanda?
- 5senzatie corp strain in gat
- 3Puroi si nod in gat
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 2Nod gat + usturimi discrete
- 5senzatie de nod in gat
- 3Cerul gurii galben limba incarcata
- 0Buna seara nu stiu ce am !!! care ati trecut prin asa ceva datimi un sfat va rog
- 1nod in gat de cateva luni
- 1Nod in gat
- 5Senzatie de nod in gat
- 4Rinita cronica?
- 1Senzatie de nod in gat
- 16Slabiciune, nod in gat, stari lesin
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: