Gastrita sau altceva?
Bună seara,
Am 33 ani, cu probleme renale(un rinichi unic funcțional și infecții recidivante), de ceva vreme ma confrunt cu dureri în zona stomacului. Prima data acum 1 an am avut primul episod de durere în urma unui tratament pentru infectia urinara cu sumetrolim, s-a declanșat aceasta durere în zona stomacului, am fost la medic, a spus ca e gastroduodenita și mi-a dat ibutin + normix + nexium, și au încetat durerile. Am mai avut dureri în zona respectiva însă de puțina durata și intensitate. De curand după un alt episod de infectie urinara din nou tratata cu sumetrolim, a început aceeași durere, semn ca sumetrolimul este un posibil factor declanșator, deși inițial medicul a spus ca nu exista legătură. Am luat din nou ibutin și nexium, și părea ca au încetat. La scurt timp după terminarea tratamentului cu antibiotic, au revenit durerile deși încă luam nexium, motiv pentru care am început sa iau nexium de 40 dimineața și famotidina de 20 seara. Însă nu are prea mare efect. Acu vreo doua luni am făcut un Ct pentru problema rinichilor și se menționa ca "pancreasul este discret infiltrat lipomatos la nivel corporeal", sa fie de la asta durere, nu am pietre la colicist, iar la stomac scria " nu se constata îngroșare parietale la nivelul stomacului". Nu înțeleg ce poate fi, tot gastrita, o fi altceva, cum de nu trece cu acest tratament pentru gastrita. Am programare la medic însă până voi ajunge, poate ma ajutați cu o părere. Mulțumesc!
Am 33 ani, cu probleme renale(un rinichi unic funcțional și infecții recidivante), de ceva vreme ma confrunt cu dureri în zona stomacului. Prima data acum 1 an am avut primul episod de durere în urma unui tratament pentru infectia urinara cu sumetrolim, s-a declanșat aceasta durere în zona stomacului, am fost la medic, a spus ca e gastroduodenita și mi-a dat ibutin + normix + nexium, și au încetat durerile. Am mai avut dureri în zona respectiva însă de puțina durata și intensitate. De curand după un alt episod de infectie urinara din nou tratata cu sumetrolim, a început aceeași durere, semn ca sumetrolimul este un posibil factor declanșator, deși inițial medicul a spus ca nu exista legătură. Am luat din nou ibutin și nexium, și părea ca au încetat. La scurt timp după terminarea tratamentului cu antibiotic, au revenit durerile deși încă luam nexium, motiv pentru care am început sa iau nexium de 40 dimineața și famotidina de 20 seara. Însă nu are prea mare efect. Acu vreo doua luni am făcut un Ct pentru problema rinichilor și se menționa ca "pancreasul este discret infiltrat lipomatos la nivel corporeal", sa fie de la asta durere, nu am pietre la colicist, iar la stomac scria " nu se constata îngroșare parietale la nivelul stomacului". Nu înțeleg ce poate fi, tot gastrita, o fi altceva, cum de nu trece cu acest tratament pentru gastrita. Am programare la medic însă până voi ajunge, poate ma ajutați cu o părere. Mulțumesc!
4 comentarii
Este important sa spui când apare durerea, dimineața, seara, sau e continuă, dacă are sau nu legătură cu alimentația, cu defecația sau urinarea, sau cu diverse poziții ale corpului, caracterul durerii (arsură, colicativă), etc...
Bună ziua, în general apare după masa, la ceva timp, indiferent de alimentație și este ca și cum m-ar roade stomacul în gol, este o durere usoara continua de regula care în valuri se accentuează și iar revine la usoara. Dimineața nu simt sa doară ceva, undeva după ora 11-12 începe și tine toată ziua, ma gândeam ca poate are legătură cu cafeaua de regula beau una pe la ora respectiva. Nu are legătură cu urinarea, sau defecație sau poziția corpului.
Mai exista și senzația de parca am o piatra în stomac, și foarte multe eructatii, gaze
Se poate face un test pentru helicobacter dacă iau nexium și famotidina sau trebuie sa fac pauza, ma gândesc sa nu fie și aceasta bacterie. Am mai avut o în trecut, în urma cu vreo 9 ani, dar am tratat o și am repetat testul chiar cu vreo 2 ani în urma și era negativ dar poate m-am reinfectat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3student disperat, varsaturi si o gastrita ucigatoare!!!!
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 2Ajotor sa fie gastrita?
- 0stare voma si dureri in zona stomacului
- 4Tantum poate provoca iritatie gastrica?
- 1litiaza biliara, gastrita si ulcer duodenal
- 0Dureri stomac de durata
- 1Gastrita difuza cauzata de stres ce se vindeca foarte greu
- 5durere stomac, balonare si flatulenta
- 1Posibila gastrita
- 5Durere de stomac
- 6Enterocolita, febra si crampele la stomac sunt de nesuportat
- 0Afecțiune stomac
- 2Rezultate analize rog sugestii
- 3Durere de Stomac la orice mancare
- 3Gastrita si organism slabit
- 2De mai bine de o saptamana am dureri puternice de stomac
- 1Augmentin - dureri îngrozitoare de stomac, schimb cu Linex?
- 2Gastrita
- 1Dureri de stomac
Mai multe informații despre: gastrita durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: