Gastrita eritematoasa cu polip antral
Buna,
Ma poate ajuta cineva, va rog mult: mamei mele in urma endoscopiei ii s-a pus urmatorul diagnostic: HGTH AXIALA, gastrita eritematoasa cu polip antral, medicul i-a recomandat ca trebuie sa se opereze. Am citit pe net ca polipul este de fapt o tumoara, nu i s-a prelevat biopsie.Imi poate spune cineva cat este de grav? Ma gandesc sa nu fie tumoara maglina :(((((( si ce ar trebui sa faca, alte investigatii sau direct operatia? (medicul i-a spus ca nu este ceva grav, am citit ca acesti polipi sunt in generali beligni dar mie teama).
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc
Ma poate ajuta cineva, va rog mult: mamei mele in urma endoscopiei ii s-a pus urmatorul diagnostic: HGTH AXIALA, gastrita eritematoasa cu polip antral, medicul i-a recomandat ca trebuie sa se opereze. Am citit pe net ca polipul este de fapt o tumoara, nu i s-a prelevat biopsie.Imi poate spune cineva cat este de grav? Ma gandesc sa nu fie tumoara maglina :(((((( si ce ar trebui sa faca, alte investigatii sau direct operatia? (medicul i-a spus ca nu este ceva grav, am citit ca acesti polipi sunt in generali beligni dar mie teama).
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc
3 comentarii
Stai linistita caci nu este nici un cancer. Trebuie fixat stomacul la locul lui si probabil se va preleva acel polip [ care este o tumoreta benigna ] pentru a fi dat la analiza. Daca nu se rezolva hernia garstrica transhiatala va avea mereu probleme, nu se va putea alimenta normal si va avea mai tot timpul dureri.Deci incurajeaz-o caci va fi bine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Se face sport cand ai gastrita?
- 3Sensibilitate miros, gastrita
- 13am fost diagnosticata cu hernie hiatala
- 15caut tratament naturist pt gastrita
- 7ulei de masline expirat
- 6gastrita de reflux, va rog sa-mi dati niste sfaturi ce tratament sa mai iau?
- 3Tantumul verde poate prevoca iritatie gastrica, dureri de stomac?
- 6dupa ce mananc ceva dulce. o prajitura, orice dulce imi vine in gura acru
- 17Gastrita eritematoasa antrala cu Helicobacter Pylori pozitiv
- 3Retete pentru Gastrita
- 6Intrebare tratament HP
- 31Gastrita difuza care nu se vindeca
- 1Probleme digestive
- 2Gastrita
- 0Gastrită sau Reflux gastroesofagian
- 1Esofagita de reflux si gastrita copil 7 ani
- 0Gastrită
- 1Am gastrita, colon iritabil si steatoza la ficat, si de 8 ani au aparut gastrita si ci!
- 0Perete stomac ingrosat
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
Mai multe informații despre: gastrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: