Enterocolita, febra si crampele la stomac sunt de nesuportat

11-07-2018
Cryss81
Nu este medic/terapeut
Cryss81
Pe scurt si urgent:
Luni am ajuns la urgenta cu dureri groaznice de stomac, varsaturi si diaree si temperatura peste 38.5.Mi s-au facut cateva teste de sange, o injectie cu algocalmin si branula la mana pentru rehidratare.Mi s-a spus ca nu e de internare si am primit reteta (fara un diagnostic clar) de la infectioase:Normix 2 tb/8ore, hidrasec, controloc si no spa.
Azi e joi deja si simt ca MOR, temperatura nu scade sub 37.8 desi iau algocalmin, scaunele sunt apoase(cam 15 pe zi) iar crampele la stomac sunt de nesuportat.Mentionez ca am si gastrita si pana acum 5 luni am facut si tratament pt HP(val 17 la sange).
Va rog din suflet un sfat profesional.Multumesc!
Ps.Am tinut inclusiv regimul specificat de dna Dr de la infectioase.
6 comentarii
1
13-07-2018, ora 07:38
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Buna dimineata.
Va confruntati cu o gastroenterita infectioasa, probabil de cauza virala. Nu ati precizat daca s-au efectuat probe biologice de scaun. Daca nu, recomand: determinare antigen Rotavirus si Adenovirus, coprocultura. Reevaluare la boli infectioase la nevoie. Multa sanatate!
0
13-07-2018, ora 08:33
Cryss81
Nu este medic/terapeut
Cryss81
Va multumesc mult pt raspunsul dv dna dr.
Probe nu mi-au fost prelevate decat la sange in spital.In prezent am scapat de febra insa scaunele au ramas apoase si crampele inca ma supara la stomac.Continui cu tratamentul si voi face exact cum mi-ati recomandat.
Ma ingrijoreaza putin ca mi-au aparut niste pete rosii cam de un cm, neregulate, neiesite in relief si nedureroase in jurul buricului aproape pe jumatate de abdomen.Sa fie de la atatea pastile?Aveti idee?
Multumesc din suflet inca odata pt tot.
1
13-07-2018, ora 09:17
Pediatrie, Timisoara
Buna dimineata.
Recomand reevaluare imediata la Boli infectioase. Eruptia descrisa poate fi produsa de agentul patogen. Multa santate!
0
13-07-2018, ora 12:15
Cryss81
Nu este medic/terapeut
Cryss81
Multumesc mult de tot.Asa voi face insa cel mai probabil voi merge la Galati.Aici in Braila nici nu se uita la tine, m-a intrebat cati ani am, unde ma doare, mi-a scris o reteta si du-te acasa, cam asa fost la infectioase cand am ajuns ca dovada rezultatul.
Va doresc toata sanatatea din lume.Cu stima!
0
09-09-2018, ora 22:40
io24
Nu este medic/terapeut
io24
Si eu am patit acelasi lucru! la cateva zile, fetita mea de 3 ani prezenta scaune apoase7-9, dar fara febra, doar apetit scazut! dupa o alta saptamana, soacra mea, aceleasi simptome, greata, scaune apoase, crampe insuportabile, lipsa apetitului! Astept rezultatele analizelor! Cryss81.tu cum esti acum?
0
10-09-2018, ora 00:47
Andreea.Ciobanu
Nu este medic/terapeut
Andreea.Ciobanu
Buna seara!Este epidemie de Norovirus, care se manifesta exact conform descrierii Dvs.Chiar ieri am fost externați din spital, cu băiețelul de 3 ani și 9 luni.Din păcate durează refacerea florei intestinale destul de mult.Pe lângă determinarea de Adenovirus și Rotavirus pe care Dna Dr.mai sus le-a menționat, solicitați și analiza pt Norovirus.Toate acestea se fac la cerere sau cu recomandarea medicului, deci dacă solicitați examen coproparazitologic și cel de coprocultura, cele 3 pt.partea de virusologie nu vor fi incluse...Multa sănătate!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diareea cronică
  • Cum tratezi corect diareea acasă și când te prezinți la medic
  • Tratament diaree adulți - medicamente și remedii
  • Diaree în fiecare zi - cauze și tratament
  • Tratament enterocolită copii
  • Diareea în timpul sarcinii
  • Tipuri de scaun - cum recunoști diareea și constipația (scala formei scaunului Bristol, BSFS)
  • Probiotic ce poate reduce riscul de enterocolită necrozantă la nou-născuții prematuri
  •