Ganglion limfatic inghinal umflat, pierdere vedere, caldura radianta C7
Buna ziua!
Astazi de dimineata am avut urmatoarele simptome si am facut cele de mai jos :
- m-am trezit la 5, după 6 ore de somn, si m-a cuprins o stare de ameteala urmata de o incetosare continuata a vederii.
- am apucat sa beau apa rece si sa iau 3 lingurite de miere, apoi mi-am pierdut vederea complet (nuante de gri-bej) timp de 20 de secunde aproximativ.
- am mers pe bajbaite la baie si am cuprins cu palmele chiuveta (suprafata rece), am tinut spatele putin incovoiat cu capul in jos.
-vederea mi-a revenit treptat si in acelasi timp am simtit o caldura puternica, radianta, in jurul vertebrei C7
-ochii mi-au fost impaienjeniti (foarte rosii) pentru 2-3 minute dupa.
-am mers apoi si am mancat miere cu propolis picurat pe paine, am incercat sa evit tot ce mancasem in ziua precendenta
-intre timp am mancat si altele, am luat 4 pastile de vitamina C (250 mg); ma simt acceptabil, dar am o febra musculara generala; ganglionul inghinal e tot umflat
Ce poate fi??
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Alte date : Barbat, 27-28, 65kg, 1.71,
Astazi de dimineata am avut urmatoarele simptome si am facut cele de mai jos :
- m-am trezit la 5, după 6 ore de somn, si m-a cuprins o stare de ameteala urmata de o incetosare continuata a vederii.
- am apucat sa beau apa rece si sa iau 3 lingurite de miere, apoi mi-am pierdut vederea complet (nuante de gri-bej) timp de 20 de secunde aproximativ.
- am mers pe bajbaite la baie si am cuprins cu palmele chiuveta (suprafata rece), am tinut spatele putin incovoiat cu capul in jos.
-vederea mi-a revenit treptat si in acelasi timp am simtit o caldura puternica, radianta, in jurul vertebrei C7
-ochii mi-au fost impaienjeniti (foarte rosii) pentru 2-3 minute dupa.
-am mers apoi si am mancat miere cu propolis picurat pe paine, am incercat sa evit tot ce mancasem in ziua precendenta
-intre timp am mancat si altele, am luat 4 pastile de vitamina C (250 mg); ma simt acceptabil, dar am o febra musculara generala; ganglionul inghinal e tot umflat
Ce poate fi??
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Alte date : Barbat, 27-28, 65kg, 1.71,
1 comentarii
sunt multe cauze care vin cu simptome asemanatoare.aveti gr sanguina A2?
ar fi bine daca am vorbi mai mult sa vedem care ar fi cauza.Va rog sa-mi scrieti pe mail, subliniind problema dvs si grupa de sange.
ar fi bine daca am vorbi mai mult sa vedem care ar fi cauza.Va rog sa-mi scrieti pe mail, subliniind problema dvs si grupa de sange.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ganglioni mariti la gat si in zona inghinala
- 2ganglioni inghinali, frecvent cancer?
- 2ganglioni inghinali
- 3ganglionii inghinali mariti
- 0Lipomul
- 3ganglion in zona genitala.. tare si nedureros
- 5Umflatura in zona inghinala
- 3Ganglion inghinal stang putin umflat
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
- 6Chist ovarian + ganglion inghinal palpabil superficial
- 0ganglioni inghinali
- 1Ganglion inghinal inflamat
- 1ganglioni sau hernie inghinala
- 3Ganglioni inflamati in corp
- 0Ganglioni inghinali mariti
- 0Noduli zona genitala / Scabie
- 1Ganglioni inflamati inghinal
Mai multe informații despre: ganglioni in zona inghinala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: