Lymphogranuloma venereum? nodul in zona inghinala

27-06-2018
Geo1990
Nu este medic/terapeut
Geo1990
Buna ziua,

Pe 1 iunie am simtit un nodul in zona inghinala. Pana pe 6 iunie a devenit dureros si am ajuns la spital unde am fost programata pentru operatie. Am fost diagnosticata cu adenopatie inghinala. Cei 2 ganglioni au fost trimisi la analiza patologica si rezultatul a fost Lymphogranuloma venerum. Eu sunt putin confuza in momentul de fața, urmeaza sa imi fac testul la Victor Babeș pentru tipul acesta de Chlamydia..din cate am citit asta ar fi. Problema este ca nu am si nu am avut nici un simptom din tot ce am citit. Umflatura ganglionara nu era rosiatica..nu supura nimic. Merg la ginecologie foarte des, chiar inainte sa se intampla asta am fost pentru analiza secretiei. Din cate am inteles aceasta bacterie este activa mai mult in zonele sub tropicale, Asia, Africa, America de sud..nu am fost acolo niciodata. Mentionez ca am 27 de ani si la varsta de 19 ani am avut o relatie de lunga durata cu un asiatic, este posibil sa fi stat atatia ani bacteria si sa se fi activat acum? Am vazut ca se activeaza de la infectie in 2-30 zile. Astept raspunsul dumneavoastra, nu mai stiu ce sa cred. Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: