Ganglion inflamat
Buna ziua.
Sotul meu are o tumoare inghinala (adenopatie) care ii determina dureri la piciorul respectiv si complicatii la mers. Am apelat la Chirurgie generala, a fost supus unei interventii la care s-au vazut mai multi ganglioni, acesta fiind insa mai mare (cca. 3 cm) si creand probleme de mers. I s-a scos si trimis ganglionul pt. biposie. Suntem in faza in care asteptam rezultatul (probabil spre data de 10 august il vom primi). I s-au scos firele insa, dupa 2 sapt. de la interventie, desi pana acum nu a fost nimic suspect, zona s-a umflat si se simte tare. Nu este rosie si nu doare operatia. Ce s-a putut intampla? Pana obtinem rezultatul biopsiei suntem oricum f. nelinistiti, iar acum a mai aparut si aceasta problema. Ce poate fi? Multumim.
Cu respect, ing. Pop
Sotul meu are o tumoare inghinala (adenopatie) care ii determina dureri la piciorul respectiv si complicatii la mers. Am apelat la Chirurgie generala, a fost supus unei interventii la care s-au vazut mai multi ganglioni, acesta fiind insa mai mare (cca. 3 cm) si creand probleme de mers. I s-a scos si trimis ganglionul pt. biposie. Suntem in faza in care asteptam rezultatul (probabil spre data de 10 august il vom primi). I s-au scos firele insa, dupa 2 sapt. de la interventie, desi pana acum nu a fost nimic suspect, zona s-a umflat si se simte tare. Nu este rosie si nu doare operatia. Ce s-a putut intampla? Pana obtinem rezultatul biopsiei suntem oricum f. nelinistiti, iar acum a mai aparut si aceasta problema. Ce poate fi? Multumim.
Cu respect, ing. Pop
1 comentarii
Buna ziua. Din descriere pare a fi o tumefactie a unui alt ganglion. Consultati medicul operator. Ca si tratament, aplicati local prisnite reci - comprese imbibate cu ceai de musetel si punga cu ghiata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2-Galma mea- !!!
- 5nodul inghinal dureros
- 3ganglion in zona genitala.. tare si nedureros
- 16Dupa operatie acuza dureri abdominale... este grav?
- 0Ganglioni inghinali
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
- 3Ganglioni inghinali inflamati si durerosi
- 0Ganglion umflat in zona inghinala.
- 1adenopatii retroperitoneale= cancer?
- 3Rog ajutor! Acum doua zile mi-a aparut in zona inghinala un ganglion
- 3Ganglioni ramasi in urma unui sifilis
- 0Nodul sau altceva...
- 3condiloame si ganglioni durerosi inghinali
- 0Ganglioni inghinali mariti
- 0Ganglion inghinal inflamat!!
- 0Lymphogranuloma venereum? nodul in zona inghinala
- 1Ganglioni limfatici
- 1Ganglion inghinal stang inflamat