ganglioni in zona genitala
in zona inghinala a aparut un mic ganglion de 5mm, este dur si dureros.Ce se intampla?Este vorba despre iubitul meu.
Astept raspuns!Multumesc
Astept raspuns!Multumesc
10 comentarii
Nu are vreo rana sau vreo colectie purulenta la membrul inferior de aceeasi parte?
Nu are nici o rana deschisa asu infectie de genul asta.Nu il doare, dar e pe fon d psihic, cand face dus se gandeste sa mai puna mana pe acolo sa vada dak mai e sau daca il doare, si se apasa ca prostovanul si atunci incepe sa il tacane, asa ca si cand i-ar zvacni. Nu stiu ce sazic.
E mic ca si cand apar la gat asa cand te prinde curentul.
Nu are nici o rana deschisa asu infectie de genul asta.Nu il doare, dar e pe fon d psihic, cand face dus se gandeste sa mai puna mana pe acolo sa vada dak mai e sau daca il doare, si se apasa ca prostovanul si atunci incepe sa il tacane, asa ca si cand i-ar zvacni. Nu stiu ce sazic.
Pentru inceput ar trebui sa faca un examan VDRL sau RPR, pentru depistarea unei boli cu transmitere sexuala (sifilis). Daca testul este negativ, ar trebui examinat macar de medicul de familie.
Buna ziua. Imi ies retroauricular mereu o umflatura..un abces..care in final se sparge si curge puroi din el.. ma gandeam sa nu fie au ganglion..sau foliculita..sau furuncul..dar asa de des? ms
Este un chist sebaceu care trebuie operat.
buna seara, am si eu o problema.mi-a aparut de o luna de zile o vanataie care este si tare la palpat in zona inghinala, care nu ma doare foarte rau, dar ma deranjeaza cind merg sau stau pe sezut.am fost la dermatolog si mia zis ca dermatologic nu am nimic si sa merg la chirurg.Intrebarea mea este...sa mai astept sau este necesar sa merg.si daca stiti ce ar putea fi?pt ca am luat oxacilina si degeaba, nici un rezultat.va rog mult daca citeste un medic acest mesaj sa-mi dea si mie un raspuns urgent.Multumesc
Pai nu v-a spus un medic ce sa faceti ??? Sau dermatologul nu este medic?!
Mia spus dermatologul sa merg la un chirurg ca pare a fi un ganglion infectat, dar imi este tare frica sa merg la chirurg si de aceea vam intrebat daca aveti idee despre ce ar fi vorba.mie imi este teama sa numi zica ca trebuie sa ma opereze.va multumesc si astept un raspuns
de fapt as dorii sa-mi spuneti daca este necesar sa merg la dr chirug sau nu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8un fel de... foliculita
- 3infectie dupa ras
- 5durere in stanga, putin mai sus de inghinal
- 3am un fel de nodul si nu stiu de unde a aparut sau ce e
- 7Dureri zona inghinala si testicole.
- 4dureri inghinala dupa masturbare
- 8inflamatie zona inghinala. care ar fi cauza?
- 23Dureri inghinale si in fesa dreapta
- 0Dureri inghinale
- 1Durere zona inghinala stanga. Palpitatii inima.
- 2Durere inghinala
- 0ganglioni inghinali
- 7Dureri inghinale si in talpa piciorului
- 0Durere picior drept zona inghinala
- 1Ganglion limfatic inghinal umflat, pierdere vedere, caldura radianta C7
- 0Lymphogranuloma venereum? nodul in zona inghinala
- 3Vezicule in zona inghinala
- 0Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat
- 7Zona inghinala
Mai multe informații despre: Zona inghinala ganglioni in zona inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: