usturimi in zona genitala
am usturimi in timpul actului sexual, am mancarimi in timpul actului sexual cat si dupa. daca nu am in timpul actului sexual...am dupa, am dureri in timpul actului sexual, imi iese niste ganglioni in zona vaginala. ce trebuie sa fac? mi-am facut azi programare pentru maine la un ginecolog.ce poate fi?va rog ajutati-ma.dati-mi un sfat.va multumesc, gaby
3 comentarii
buna. ma numesc mihaela si am 22 ani. cel mai bine e sa mergi la medicul ginecolog si sa ii explici axact asa cum ai scris aici despre simptomele tale. si inca un sfat, sa ii ceri sa iti faca cultura vaginala. inainte de a-ti pune un diagnostic si de a-ti da un tratament. analizele nu sunt f scumpe in jur de 30 de lei.
multumesc mult pentru sfat mihaiela:-*
Buna ziua!Tin sa mentionez ca am varsta de doar 15 ani viata sexuala incepandumi.o in urma cu doua saptamani.discomfort si durere am simtit inca de la primul contact sexualceva normal din cate am inteles insa motivul de ingrijorare a aparut dupa cel de-al treilea contact sexul cand am avut senzatii de usturime in timpul acestuia dar si dupa.A existat si un al 4 lea contact sexual la intervalul de timp de 1 zi dupa cel de.al treilea insa acelesi simtome.In schimb senzatia de usturime a aparut si in timpul urinarii acestea devenind mult mai dese fata de obicei.Va rog sa imi spuneti ce ar putea fi si tratamentul pe care ar trebui sa.l urmez!Astept raspunsurile dumneavoastra!Multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Durere in timpul actului sexual
- 9nu ma lubrifiez
- 8Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!
- 2dureri in timpul actului...
- 7virgina? sau...
- 9Tratament chisturi ovariene
- 3am inceput sa avem dureri in timpul actului sexual
- 3Mai multe probleme la inceput si dupa actul sexual
- 3durere ovar in timpul actului sexual
- 3ganglioni in zona inghinala
- 5Sexul a devenit insuportabil, ajutor!
- 6ciclu indelungat - 8-10 zile
- 5Usturimi vaginale in timpul actului sexual.Rog raspuns!
- 2Usturime la contact sexual
- 5Himen elastic? Poate afecta capacitatea de conceptie?
- 1Durere in timpul actului sexual
- 4Durere in timpul actului sexual
- 0Problema neidentificata de 12 ani. ce poate fi? usturime in timpul actului sexual, la urinare
- 1Durere după ciclu, la prima penetrare
- 1Durere în timpul actului sexual
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual ganglioni in zona inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: