Ganglion inghinal inflamat
Buna seara, am in zona inghinală ganglionii inflamaţi. In partea dreapta e mai mare, iar in stânga cat un bob de mazăre, mobil. Am fost la ginecolog unde mi-a dat 3 zile de antibiotice, dar ganglionii nu au dispărut in decurs de o luna... Tin sa Menţionez ca am avut ciuperca pe picioare in zona inghinală dar mi-a trecut. Trebuie sa-mi fac griji?
4 comentarii
Dar dupa cat timp se retrag daca ciuperca a dispărut de o luna ? Daca ii apăs ii simt moi si sunt nedurerosi. Acest lucru este îngrijorător ? Ma sperie gândul ca ii am de aproximativ 3 luni acolo si nu au dispărut.
Bună ziua de 5 zile mia apărut în zona inghinala un ganglion mai nou miam dat seama ca este un furunc foarte dureros.Din ce am mai cit pe forum ăsta e un semn ca aşi avea stafilococ auriu😢ce tratament credeţi ca aşi putea urma ca sa dea roade şi în cazul furuncului cât şi în cazul stafilococul va rog mult sa mă ajutaţi este foarte dureros nu pot nici sa merg.in decurs de 1 luna ar fi cam al 3 nu am avut niciodată aşa ceva ajutaţi aştept şi eu o părere va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6noduli inghinali?
- 10ganglioni in zona genitala
- 0Lipomul
- 3Ganglion inghinal stang putin umflat
- 8Poliadenopatie generalizata rog parere avizata
- 3Ganglioni inghinali inflamati si durerosi
- 3Ganglion inghinal inflamat
- 0ganglioni inghinali
- 3Rog ajutor! Acum doua zile mi-a aparut in zona inghinala un ganglion
- 1Ganglion inflamat
- 3Ganglioni inflamati in corp