ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Frica de boala

12-05-2016
ZlataNIbrahimovic
Nu este medic/terapeut
ZlataNIbrahimovic
Buna seara! De un timp am devenit o persoana anxioasa, care imi fac griji din orice. Am fost la psiholog si am rezolvat aceasta anxietate, dar a recidivat dupa ce am fost la frizer si m-a iritat/zgariat putin pe gat, acum o luna.Ma gandesc tot timpul la HIV si cred ca am fost si intr-o depresie, slabisem in cateva zile 2kg, ma simteam obosit, trist, resemnat. Toata lumea imi zice ca acestea sunt niste temeri nefondate, dar desi incerc sa nu ma mai gandesc, gandurile acestea apar destul de des.
2 comentarii
0
13-05-2016, ora 08:00
Psiholog Camelia Stavarache
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Camelia Stavarache
Trebuie sa reintrati intr-un program de psihoterapie deoarece frica de imbolnavire este o manifestare a anxietatii. Mult succes! Psiholog principal, psihoterapeut Psihosucces Camelia Stavarache
0
13-05-2016, ora 13:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Fa-ti test hiv la 3 si 6 luni.

Anxietatea nu se rezolva asa usor. Continua psihoterapia daca poti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul