Probleme de respiratie si insomnie persistenta !

06-11-2016
PAndrei
Nu este medic/terapeut
PAndrei
Am si eu o problema. Am stat intr o zi intr un fum care am aflat ulteriior ca provenea de la arderea unor recipiente plastice pt subst. toxice. Pe moment m a deranjat doar mirosul inntepator, ulterior am inceput sa am o durere - usturime sub stern si sa am problemre din ce in ce mai mari cu somnul, ajungand la 2 ore pe noapte aceasta din cauza ca am inceput sa respir din ce in ce mai greu cu senzatii de lipsa de aer si sufocare, impreuna cu palpitatii si o stare de alerta plus un miros f. sensibil.Acum dupa 3 saptamani am facut o spirometrie care e buna am acelessi probleme urate de respiratie care mi dau insomnie, culmea ca tusesc f rar dar imi dreg mereu vocea avand o secretie in gat. Si astfel aud medicul ca am o chestie inkipuita, tulburare anxioasa chipurile si eu simt ca mor !!Ma poate ajuta cineva cu un sfat ce as putea incerca pt asta ( poate fi intoxicatie respiratorie ?) pt. ca nu mai rezist mult si nu stiu ce sa fac unde sa ma duc nici nu mai pot manca - unii medici cand nu au rezolvare te fac nebun iti dau bomboane si asta e ! Va multumesc si astept sfaturile voastre.
1 comentarii
0
04-01-2018, ora 20:06
Laura8
Nu este medic/terapeut
Laura8
Buna Andrei, Iti recomand uleiul de chimen negru organic, 1 lingurita dimineata inainte de masa si una Inainte de culcare, citeste Si incearca-l Vei vedea ca Te Te vei vindeca intru-un timp scurt.Acest ulei este bun pentru toate organele corpului, Vei vedea schimbari semnificative.Sunt Foarte putini oamenii care stiu despre acest ulei, vindeca Foarte Multe boli.Daca Ai intrebari nu ezita!O seara Buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.