Anxietate, frica

Buna am 25 de ani și am o problema de mulți ani, imi este frica sa fac efort, orice efort puțin mai intens pe care îl fac mă gândesc că îmi cedează inima și atunci apar bătăi rapide a inimii si mă obosește treaba asta, primul atac de panica l-am avut pe terenul de sport si credeam că mor, cred că de atunci sa declanșat frica asta, am făcut ekg, glicemie, si nu am nimica, si inca ceva după ce mănânc si fac puțin efort îmi apare o stare de agitație interioară și îmi bate inima tare, dar îmi revin în 2 ore am obs. ca daca nu mănânc nimic 4 ore și este seara mă simt foarte bine, pot să si alerg si nu obosesc așa tare
2 comentarii

Bună ziua, va sugerez consultati un psiholog in orasul dv.pentru o evaluare si sedinte de psihoterapie pentru eliminarea disconfortului prin care treceti...daca este cazul psihologul va sugera si tratament medicamentos(de la medicul psihiatru)concomitent cu sedintele de psihoterapie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 18anxietate
- 13ce boala are aceste caracteristici? Schizofrenia?
- 5Rispen 1mg
- 14Anxitatea REVINE
- 7Probleme cu atacuri de panica si anxietate
- 73Atac de panica si anxietate
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 53Sa incercam impreuna sa ne VINDECAM de anxietate si atacuri de panica
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 5Va rog dati un nume !!! anxietate, depresie sau nici eu nu mai stiu
- 17tulburari psihice
- 1Ce se intampla.totusi ?
- 1Este nevoie de vaccinare?
- 3Anxietate?
- 6Cum sa scapi de Anxietate, starile depresive ?
- 3Anxietate sau efecte adverse (zoloft) ?
- 3Anxietate sau probleme?
- 13Teama de persoanele cu “autoritate “
- 42Va rog ajutor! Simt incontinuu o frica intensa in tot corpul si senzatia ca se va intampla ceva rau
Mai multe informații despre: Anxietatea anxietatea de boala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: