Anxietate, frica
Buna am 25 de ani și am o problema de mulți ani, imi este frica sa fac efort, orice efort puțin mai intens pe care îl fac mă gândesc că îmi cedează inima și atunci apar bătăi rapide a inimii si mă obosește treaba asta, primul atac de panica l-am avut pe terenul de sport si credeam că mor, cred că de atunci sa declanșat frica asta, am făcut ekg, glicemie, si nu am nimica, si inca ceva după ce mănânc si fac puțin efort îmi apare o stare de agitație interioară și îmi bate inima tare, dar îmi revin în 2 ore am obs. ca daca nu mănânc nimic 4 ore și este seara mă simt foarte bine, pot să si alerg si nu obosesc așa tare
2 comentarii
Bună ziua, va sugerez consultati un psiholog in orasul dv.pentru o evaluare si sedinte de psihoterapie pentru eliminarea disconfortului prin care treceti...daca este cazul psihologul va sugera si tratament medicamentos(de la medicul psihiatru)concomitent cu sedintele de psihoterapie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4stari de emotie
- 19Dureri de cap de trei luni
- 24anxietate si dependenta de fumat
- 25un psiholog bun in Bucuresti!?
- 31Cipralex, cat de bun este?
- 1Anxietate Sexuala.
- 4anxietate, depresie sau o boala?
- 8Atac de panica
- 6ganduri triste.. tratament
- 28Anxietate, nevroza anxioasa - student la medicina.
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 0anxietate (diagnostic tratat psihiatric) in sarcina - cu ce se poate inlocui asentra
- 2grup suport depresie Brasov
- 8aceste simptome sunt de anxietate sau sunt reale ?
- 27Anxietate sau alta boala
- 1Probleme la inima sau anxietate?
- 1Problema neurologica ?
- 16Anxietate generalizata. E normal sa ma simt rau dupa 1 an jumate de tratament?
- 10Am nevoie de un sfat ce sa fac sa nu ma mai gandesc cum ca as avea o tumoara sau cancer
- 5Anxietate dupa covid
Mai multe informații despre: Anxietatea anxietatea de boala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: