Fractura tibie și peroneu
Bună ziua,
Ma aflu în Olanda și am suferit o fractura de tibie și peroneu, nu știu detalii pt medicii de aici nu îți spun (as dori sa trimit o radiografie a piciorului dacă e posibil).
În fiecare săptămână ma vede alt medic și are alta părere, ba trebuie operat, ba nu, azi am aflat ca datorita poziționării greșite a ghipsului s-a scurtat un tendon cu 3, 2 cm...
Nu știu ce sa mai fac, durerile sunt groaznice chiar și după o luna de ghips
Ma aflu în Olanda și am suferit o fractura de tibie și peroneu, nu știu detalii pt medicii de aici nu îți spun (as dori sa trimit o radiografie a piciorului dacă e posibil).
În fiecare săptămână ma vede alt medic și are alta părere, ba trebuie operat, ba nu, azi am aflat ca datorita poziționării greșite a ghipsului s-a scurtat un tendon cu 3, 2 cm...
Nu știu ce sa mai fac, durerile sunt groaznice chiar și după o luna de ghips
3 comentarii
Buna ziua,
Raspunsul depinde, evident, de datele D-voastra personale si de imaginile radiografice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde, evident, de datele D-voastra personale si de imaginile radiografice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Bun ziua,
Nu am acces la un computer iar de pe telefon nu reușesc sa uploadez fotografiile cu raza.
A-ți putea sa îmi trimite-ți o adresa de e-mail sau ce similar pe care v-aș putea trimite razele?
Cu stima
Andreea Tinteanu
Nu am acces la un computer iar de pe telefon nu reușesc sa uploadez fotografiile cu raza.
A-ți putea sa îmi trimite-ți o adresa de e-mail sau ce similar pe care v-aș putea trimite razele?
Cu stima
Andreea Tinteanu
Adresa de mail este contact at chirurgiapiciorului.ro.
Marius Uscatu
Marius Uscatu
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fisura de peroneu
- 3fractura tibie si peroneu fara deplasare
- 5fractura de gamba.. cand o sa pot sa incep sa pasesc? sau care va fi evolutia?
- 36recuperare fractura tibie si peroneu
- 1recuperare postoperatorie fractura peroneu si luxatie glezna
- 29dubla fractura de tibie si peroneu
- 3Fractura peroneu
- 2Tibie, peroneu fracturat - Tija metalica
- 0Operatie /recuperare dupa fractura tibie / peroneu cu tija si placuta
- 3Fractura peroneu
- 0Fractura tibie si peroneu deschisa
- 1Fractura tibie si peroneu
- 4Durere si inflamare genunchi dupa introducere tija centromedulara tibie
- 8Fractura deschisa tibie
- 5Update : Fractura de tibie 1/3 distala
- 6Febra 38 - 38'5 după operație fractura tibie
- 1Tibie fisurata
- 0Întârziere consolidare fractura
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura de peroneu fractura tibiei fractura peroneu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: