Fractura tibie și peroneu
![AndreeaTin](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua,
Ma aflu în Olanda și am suferit o fractura de tibie și peroneu, nu știu detalii pt medicii de aici nu îți spun (as dori sa trimit o radiografie a piciorului dacă e posibil).
În fiecare săptămână ma vede alt medic și are alta părere, ba trebuie operat, ba nu, azi am aflat ca datorita poziționării greșite a ghipsului s-a scurtat un tendon cu 3, 2 cm...
Nu știu ce sa mai fac, durerile sunt groaznice chiar și după o luna de ghips
Ma aflu în Olanda și am suferit o fractura de tibie și peroneu, nu știu detalii pt medicii de aici nu îți spun (as dori sa trimit o radiografie a piciorului dacă e posibil).
În fiecare săptămână ma vede alt medic și are alta părere, ba trebuie operat, ba nu, azi am aflat ca datorita poziționării greșite a ghipsului s-a scurtat un tendon cu 3, 2 cm...
Nu știu ce sa mai fac, durerile sunt groaznice chiar și după o luna de ghips
3 comentarii
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Raspunsul depinde, evident, de datele D-voastra personale si de imaginile radiografice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde, evident, de datele D-voastra personale si de imaginile radiografice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
![AndreeaTin](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bun ziua,
Nu am acces la un computer iar de pe telefon nu reușesc sa uploadez fotografiile cu raza.
A-ți putea sa îmi trimite-ți o adresa de e-mail sau ce similar pe care v-aș putea trimite razele?
Cu stima
Andreea Tinteanu
Nu am acces la un computer iar de pe telefon nu reușesc sa uploadez fotografiile cu raza.
A-ți putea sa îmi trimite-ți o adresa de e-mail sau ce similar pe care v-aș putea trimite razele?
Cu stima
Andreea Tinteanu
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Adresa de mail este contact at chirurgiapiciorului.ro.
Marius Uscatu
Marius Uscatu
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fractura marginala talus stang. Diastozis peronier cu subluxatie laterala dreapta
- 6fractura platoul tibial.. cam cat timp mai trebuie sa stau fara sa pun in pamant piciorul?
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 11Fractura tibie
- 0Fractura de pilon tibial si maleola peroniera cu deplasare
- 0Buna ziua in legatura cu operatie de tibia
- 1Peroneu deplasat
- 5Update : Fractura de tibie 1/3 distala
- 0Problema fractura tibie dupa operatie.
- 1Tibia rupta
- 2Fractura tibie si peroneu la 1/3 cu usoara deplasare - cand pot calca pe picior?
- 3După ghips ..cand merge laba piciorul se înroșește
- 2Fractura tibie dupa operatie
- 3Fractura tibie nu se consolidează după 18 săptămâni
- 0Întârziere consolidare fractura
- 4Fractura tibia si fibula.
- 2Fisura sau fractura tibia
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura de peroneu fractura tibiei fractura peroneu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: