Febra 38 - 38'5 după operație fractura tibie
Acum 5 zile am fost operat de fractura tibie m am ales cu o tija in picior dar am probleme cu febra.. Injecțiile in burta le fac in fiecare zi la aceiași ora bandajele sunt schimbate totul ok, e normal sa am febra. Se amelioreaza doar cu algocalmin, noaptea transpir foarte mult.. Fluctueaza 37. 6-38, 1 cel mai mult 38, 7.piciorul nu ma doare nu simt absolut nimic. Mia pus nevasta mea mana pe degete sunt reci. E normal sa am aceasta febra? Am dormit la spital cu geamul deschis si mam ales cu o tuse. Sa fie o raceala. Va rog cv sfaturi ca nu vreau sa ajung iar acolo
6 comentarii
Posibil sa fie o febra de resorbție a hematomul ui postoperatorie, caz în care are trebui sa dispară în câteva zile. Oricum luați legătura cu. Medicul care v a operat
Deci ar fi ceva normal această febra? Ca mam panicat. După cate zile ar trebui sa se desumfle piciorul?
Da și nu, depinde și de aspectul clinic al plagii
Febra inca există si azi.. O tin sub control cu algocalmin.. Stand numai pe o parte si ajungand in hainele de la munca la spital, prin frecare sa format o escara, ea ajungand la stadiul 2. Am sunat la spital mau intrebat cum e piciorul. Pot sa zic ca il misc fără dureri mari, nu ma doare. Probabil dacă era infectat ma durea simțeam fierbanteala in zona infectata. Dar nu simt. Escara e sub tratament cu un fel de plasture care isi face treaba. Ieri am început un tratament cu augmentin... Dacă nu se rezolva o sa merg iar la spital
Tratamentele cu antibiotic după ureche sunt Total contraindicate! Mai ales în cazul d voastra
Au fost date de domnul doctor de familie.. Mirandu se de ce nu am primit la ieșirea din spital tratament cu antibiotice..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stare subfebrila prelungita
- 8febra si diagnostic necunoscut pana acum
- 25histeretomie totala.. febra, frisoane, dureri de cap
- 6Temperatura ridicata urmata de sudori reci
- 3Fractura de tibie la copil de 1.5 ani
- 5dureri in gat si febra foarte mare
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 6Amigdalita pultacee.. ma doare foarte tare gatul si nu pot sa inghit
- 5recuperare dupa fractura de tibie
- 2febra de 5 zile la fetita 1 an si 3 luni
- 0Febra mare!
- 3Simptome gripale de de durata mai lunga decat de obicei sau ceva mai periculos?
- 2Tibie, peroneu fracturat - Tija metalica
- 0Fractura tibie si peroneu deschisa
- 0Buna ziua in legatura cu operatie de tibia
- 5Fractura tibie și peroneu cu deplasare
- 1Am febra 37.3
- 3Fractura tibie și peroneu
- 0Febra fara motiv
- 5Tibie fracturata
Mai multe informații despre: Febra fractura de tibie fractura tibiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: