Întârziere consolidare fractura
Bună ziua! Am mare nevoie de părerea dvs și va scriu cu speranța că voi primi un răspuns. În urma unui accident rutier în 28.04.2022, printre alte traumatisme m-am ales cu: fractura externa 1/3 distala claviculara dreapta operata (reducere deschisa si fixare interna clavicula sub control RxTV, cu 1 Hook plate + surub blocat + 1 sutub pe corticala) si fractura bifocala tibie stânga operata (reducere inchisa si fixare interna tibie stanga cu o tija centromedulara Chm O Vit 9×315mm + 1 xavor distal + i zavor proximal) ambele operate în 03.05.2022. În 15.05.2022 am fost din nou internata cu diagnosticul de tromboza venoasa profunda membru inferior stang, externata în 23.05 cu tratament anticoagulant Eliquis 5mg×2/zi tratament urmat timp de 7 luni. În 4.08 2022 mi-a fost extras șurubul de la gamba stânga pt dinamizare. Problema este ca fractura de tibie se consolidează foarte greu și am primit în luna ianuarie 2023 la 9 luni de la operație mai multe diagnostice: pseudoartroza pt care dl dr recomanda schimbarea tijei cu una mai groasa, sau chiar placa cu suruburi în timp de alte diagnostice au fost ca fractura este consolidata 50% și sa aștept ca se va consolida în timp. Am și radiografii insa nu știu cum sa vi le trimit. Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Baietel de 6 ani, fractura de tibie oblica si pe lung cu deplasare
- 0am suferit factura claviculara
- 6recuperare dupa fractura de tibie si peroneu
- 5Extragere tija femur clasica fara prindere
- 4Sfat pentru o fractura de tibie!
- 2Fractură de tibie
- 0Buna ziua in legatura cu operatie de tibia
- 4Durere si inflamare genunchi dupa introducere tija centromedulara tibie
- 0Tija femur
- 1Fractura tibioperoniera cu diastazis piciorul stang
- 1Fractura de clavicula baietel 6 ani si 9 luni
- 1Fractura cominutiva subtrohanteriana dreapta introducerea de tije gamma mod de recuperare
- 3Fractura tibie și peroneu
- 6Operație corectura Hallux, artrodeză lapidică si Osteotomie Akin
- 3După ghips ..cand merge laba piciorul se înroșește
- 0Recomandare ortoped specializat in fracturi (tibie)
- 4Clavicula
- 4Fractura tibia si fibula.
- 1Fractura clavicula distala si disjunctie acromo-claviculara
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura de clavicula fractura tibiei tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: