Operatie /recuperare dupa fractura tibie / peroneu cu tija si placuta
Buna ziua,
Acum 3 sapt am fost operata in urma unei fracturi de tibie si peroneu. Am "primit" o tija cu lacat si o placuta cu suruburi. In total 9 suruburi; 6 la placuta si 3 la tija.
Laba piciorului o simt ca anesteziata, ff sensibila la atingere. De asemenea nu se vede f bine malola pe partea interioara a piciorului. Nu cred ca este de la inflama tie. Este destul de dureros locul.
Inainte de operatie mi au pus un fel de potcoava cu greutati ptr a indrepta tibia.
Imi puteti spune, va rog, daca amorteala/sensibilitatea este normala si daca nu ce pot face?
As putea pune o orteza inalta de tip boot? Care ar fi cea mai potrivita? Am inceput kineto de a treia zi dupa operatie. Pe biletul de iesire din spital scrie ca nu se recomanda nici un fel de recuperare nici in cele.6 saptamani in care este recomandat sa nu pun piciorul in pamant, nici dupa.
Genul acesta de tija si placuta se mai scot? Când incerc sa indoi piciorul, simt la genunchi o jena destul de puternica.
Multumesc frumos,
Maria
Pot trimite poze cu radiografia post operator.
Acum 3 sapt am fost operata in urma unei fracturi de tibie si peroneu. Am "primit" o tija cu lacat si o placuta cu suruburi. In total 9 suruburi; 6 la placuta si 3 la tija.
Laba piciorului o simt ca anesteziata, ff sensibila la atingere. De asemenea nu se vede f bine malola pe partea interioara a piciorului. Nu cred ca este de la inflama tie. Este destul de dureros locul.
Inainte de operatie mi au pus un fel de potcoava cu greutati ptr a indrepta tibia.
Imi puteti spune, va rog, daca amorteala/sensibilitatea este normala si daca nu ce pot face?
As putea pune o orteza inalta de tip boot? Care ar fi cea mai potrivita? Am inceput kineto de a treia zi dupa operatie. Pe biletul de iesire din spital scrie ca nu se recomanda nici un fel de recuperare nici in cele.6 saptamani in care este recomandat sa nu pun piciorul in pamant, nici dupa.
Genul acesta de tija si placuta se mai scot? Când incerc sa indoi piciorul, simt la genunchi o jena destul de puternica.
Multumesc frumos,
Maria
Pot trimite poze cu radiografia post operator.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0cot rupt in 10 bucati - operat-tije-suruburi
- 7extragere surub de diafiza tibioperoniera
- 2osteosinteza cu placa si suruburi a ulnei stangi
- 1operatie tija - fractura diafiza metetarsian V
- 14fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 1Scoatere suruburi maleola mediala
- 11Fractura inchisa tibie si 2 rupuri de peroneu
- 1Tija femur
- 3Durere genunchi după fractura tibie
- 1Fractură tibia și fibula
- 0Ablatie de tija
- 1Fractura tibie si maleola externa
- 0Fractura tibie+fibula 1/3 distala
- 1Operatie la umăr concomitent cu scoaterea șurubului de la mont
- 0Intrebare - poate fi scoasa placa și șuruburile?
- 1Scoaterea suruburilor la o fractura de col femural
- 0Problema fractura tibie dupa operatie.
- 5Tibie fracturata
- 0Întârziere consolidare fractura
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura tibiei tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: