Fractura maleola tibiala si peroniera stanga
Buna ziua! In data de 07.08.2018 am suferit o interventie chirurgiala la glezna stanga deoarece in urma cazaturii mele mi s-a dat diagnosticul de fractura maleola tibiala si peroniera. A fost introdusa o placuta cu 7 suruburi pe partea dreapta a piciorului, cum privesti din fata si alte doua, in partea stanga. Operatia a decurs fara probleme la fel si recuperarea postoperatorie unde am stat cu atela ghipsata 38 de zile doar ca in ultima saptamana pana la 45 de zile am cazut din nou. Am facut o noua fractura spiroida 1/3 distala diafiza peroniera stanga, in urma careia piciorul mi l-a pus in ghips. Acum am o luna de la a doua cazatura si vreau sa stiu daca trebuia sa ma mai operez inca o data sau sa merg incontinuare cu ghipsul pana se reface? Dupa cat timp as putea sa incep procedurile de recuperare? Daca nu m-am operat a doua oara exista riscul de a avea probleme in viitor? Va multumesc din suflet pentru raspunsul anticipat!
2 comentarii
Buna ziua,
Raspunsul depinde de datele D-voastra personale, de radiografiile pre-, intra- si post-operatorii, de stabilitatea montajului de osteosinteza etc.
Exista milioane de raspunsuri posibile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde de datele D-voastra personale, de radiografiile pre-, intra- si post-operatorii, de stabilitatea montajului de osteosinteza etc.
Exista milioane de raspunsuri posibile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua. Am cum sa va trimit radiografiile? Se pot incarca aici? Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Fractura femur ambele picioare+fractura tibie picior stang
- 6Fractura platou tibial
- 38Fractura tibie si peroneu
- 16perioada de recuperare dupa fractura de tibie
- 4fractura maleola
- 5De cand are gipsul in fiecare dimineata simte dureri in picior in zona gleznei
- 3Fractura platou tibial grad V
- 17fractura diafiza tibie operata.. cat dureaza recuperarea, pentru a merge fara carje?
- 0Fractura de tibie si fibula
- 9fractura la nivelul platoului tibial
- 2Fractura tibie neconsolidata, cu deplasare trebuie operata?
- 0Fractura tibie si peroneu deschisa
- 0Buna ziua in legatura cu operatie de tibia
- 1Intervenție chirurgicală cu un șurub
- 1Tibia rupta
- 5Fractura trimaleolara glezna
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
- 4Fractura tibia si fibula.
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura maleola fractura tibiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: