Fractura maleola tibiala si peroniera stanga

Buna ziua! In data de 07.08.2018 am suferit o interventie chirurgiala la glezna stanga deoarece in urma cazaturii mele mi s-a dat diagnosticul de fractura maleola tibiala si peroniera. A fost introdusa o placuta cu 7 suruburi pe partea dreapta a piciorului, cum privesti din fata si alte doua, in partea stanga. Operatia a decurs fara probleme la fel si recuperarea postoperatorie unde am stat cu atela ghipsata 38 de zile doar ca in ultima saptamana pana la 45 de zile am cazut din nou. Am facut o noua fractura spiroida 1/3 distala diafiza peroniera stanga, in urma careia piciorul mi l-a pus in ghips. Acum am o luna de la a doua cazatura si vreau sa stiu daca trebuia sa ma mai operez inca o data sau sa merg incontinuare cu ghipsul pana se reface? Dupa cat timp as putea sa incep procedurile de recuperare? Daca nu m-am operat a doua oara exista riscul de a avea probleme in viitor? Va multumesc din suflet pentru raspunsul anticipat!
2 comentarii

Buna ziua,
Raspunsul depinde de datele D-voastra personale, de radiografiile pre-, intra- si post-operatorii, de stabilitatea montajului de osteosinteza etc.
Exista milioane de raspunsuri posibile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde de datele D-voastra personale, de radiografiile pre-, intra- si post-operatorii, de stabilitatea montajului de osteosinteza etc.
Exista milioane de raspunsuri posibile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Buna ziua. Am cum sa va trimit radiografiile? Se pot incarca aici? Va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5fractura de gamba.. cand o sa pot sa incep sa pasesc? sau care va fi evolutia?
- 3fractura deschisa tibie+peroneu
- 6cam in cat timp as putea sa imi reiau actiitatea de steward pe mare?
- 5recuperare dupa fractura de tibie
- 6recuperare dupa fractura de tibie si peroneu
- 11Fractura tibie
- 6durere calcai copil
- 3Fractura sau entorsa?? 2 diagnostice complet diferite
- 2Tibie, peroneu fracturat - Tija metalica
- 1Fractură postero-externa
- 1Ajutați-mă - fractura maleola peroniera, sunt însărcinată în 20 de săptămâni
- 1Fractura tibie si maleola externa
- 7Operatie de tibie
- 1Operație picior.
- 0Problema fractura tibie dupa operatie.
- 2Fractura tibie dupa operatie
- 2Fractura maleola externa cu deplasare
- 4Fractura tibia si fibula.
- 2Fisura sau fractura tibia
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura maleola fractura tibiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: