Tibie fracturata
In urma unui accident la schi am avut o fractura de tibie si peroneu dupa interventia chirurgicala am o tija centromedulara si patru suruburi de titan au trecut 4 saptamani de la interventie si inca simt ca se misca osul in zona fracturii mentionez ca am o fratura 1/3 medie diafiza tibiala stanga bifocala.Este normal dsca inca se misca osul in zona fracturii????
5 comentarii
Raspunsul este complex si depinde de procedeul chirurgical (alezare a canalului medular sau nu), de tipul tijei centro-medulare etc.
Doar chirurgul care v-a operat va poate raspunde precis si fiabil la aceste intrebari.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Doar chirurgul care v-a operat va poate raspunde precis si fiabil la aceste intrebari.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
A fost alezat canalul medular si tija este Trahso blocata cu 4 suruburi corticale proximal distal
Exista o infinitate de raspunsuri: tipul tijei, diametrul si lungimea acesteia, raportul cu diametrul alezajului etc etc
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Multumesc pt raspuns dl dr dar pana cand o sa simt aceasta miscare ? Calusul moale permite aceasta miscare mentionez ca au trecut 4 sapt de la operatie
Raspunsul este complex.
Nu putem sa presupunem, in totala necunostinta de cauza.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Nu putem sa presupunem, in totala necunostinta de cauza.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22fractura peroneu si bimaleolara - ce sfaturi imi puteti da pt recuperare?
- 6Fractura platou tibial
- 36recuperare fractura tibie si peroneu
- 38Fractura tibie si peroneu
- 0fractura epifiza tibiala
- 1Fractura femur /scoatere tija
- 1Fractura tibie cu deplasare minima
- 0Buna ziua in legatura cu operatie de tibia
- 1Fractura tibie si peroneu
- 2Fractura maleola tibiala si peroniera stanga
- 0Tija femur
- 8Fractura deschisa tibie
- 1Operație picior.
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
- 0Fractura pilon posterior tibial
- 4Fractura tibia si fibula.
- 2Fisura sau fractura tibia
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi
- 1Operație de extracție a tijei din tibie
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura tibiei tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: