Fractura maleolă peroneu
Buna seara ! Tatăl meu a suferit o fractura deschisă maleolă de peroneu, sever cominutivă in urma unei alunecări pe data de 23 Octombrie, urmând fiind operat pe data de 26 Octombrie. In total are 2 operații, una unde i s-a pus o tija și cealaltă, la glezna, unde a suferit o ruptura de ligament. In total are 3 tăieturi pe picior, cea cu tija și locul unde i s-a cusut ligamentul, și locul unde osul a rupt pielea, loc unde s-a cusut de către doctorul de la spitalul de urgentă ( doresc sa informez ca a fost internat 2 zile la spital de urgentă de ortopedie din Braiala, unde i s-a acordat primul ajutor, urmând sa fie transferat către un spital privat din constanta ). Mergând cu el la fiecare consult ( odată la 2 săptămâni după ce a fost externat ) am observat evoluția rănilor. Luni a împlinit 6 săptămâni de la operație, doctorul hotărând sa înlocuim ghipsul cu o proteza. Problema la care doresc sa aflu informații este ca pana la consultația de 6 săptămâni nu a existat nicio problema, dar la ultima consultație, cea in care a trebuit sa ii dea ghipsul jos o parte din rana facuta de os a supurat, doctorul luând o proba și urmând sa venim pentru tratament vineri (proba a fost luată luni).
Deși doctorul spune ca este normal sa se întâmple așa ceva, având in vedere ca a suferit o fractura deschisă, as dori sa știu de ce tocmai acum s-a întâmplat asta, la celelalte controale neavând probleme, piciorul se comporta normal, nu era umflat. Și as dori mai multe informații in legătura cu asta plus ca deși au trecut 6 săptămâni piciorul încă îl doare, încercând sa ia calmante măcar odată la 8 ore ( doctorul a spus ca nu este normal sa doară )
Deși doctorul spune ca este normal sa se întâmple așa ceva, având in vedere ca a suferit o fractura deschisă, as dori sa știu de ce tocmai acum s-a întâmplat asta, la celelalte controale neavând probleme, piciorul se comporta normal, nu era umflat. Și as dori mai multe informații in legătura cu asta plus ca deși au trecut 6 săptămâni piciorul încă îl doare, încercând sa ia calmante măcar odată la 8 ore ( doctorul a spus ca nu este normal sa doară )
1 comentarii
O infectie dupa o fractura deschisa poate sa devina clinic evidenta si la 2 luni dupa accident
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Fractura maleolara peroniana
- 4fractura maleola+fisura platou tibial
- 12cat se sta cu ghips?
- 4fractura maleola
- 2fractura de maleola
- 3dureri dupa fractura maleola
- 4tratare fractura maleola peronira fara deplasare
- 14recuperare fractura maleola peroniera fara deplasare
- 3fractura incompleta maleola peroniera
- 13Nedumerire - fractura maleolara piciorul drept sau stang/ bimaleolara?
- 4Fractura maleola peroniera stanga
- 3Fractura maleola peroniera
- 1Fractura maleola peroniera stanga
- 1Intervenție chirurgicală cu un șurub
- 1Fractura trimaleolara
- 0Fractura de maleola
- 5Va rog ajutați-ma, probleme cu glezna!
- 9Fractura maleola la femeie însărcinată
- 0Fractura maleolă
Mai multe informații despre: fractura maleola