fractura cap metatarsian 5
Buna ziua,
M am ales cu o fractura de cap metatarsian 5 / fara deplasare ( stabilit in urma radiografiei). As dori sa aflu calea optima de urmat in acest caz. ( acum am piciorul in ghips pt. 3 saptamani, si in urma celor citite pe forum mi am pus multe semne de intrebare).
Va multumesc!
M am ales cu o fractura de cap metatarsian 5 / fara deplasare ( stabilit in urma radiografiei). As dori sa aflu calea optima de urmat in acest caz. ( acum am piciorul in ghips pt. 3 saptamani, si in urma celor citite pe forum mi am pus multe semne de intrebare).
Va multumesc!
3 comentarii
Buna seara!
Tratamentul fracturii distale a metatarsianului 5 exclude complet imobilizarea gipsata.
In functie de tipul fracturii (constatat radiologic) se poate opta pentru 3-4 variante diferite, toate excluzand imobilizarea gipsata.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Tratamentul fracturii distale a metatarsianului 5 exclude complet imobilizarea gipsata.
In functie de tipul fracturii (constatat radiologic) se poate opta pentru 3-4 variante diferite, toate excluzand imobilizarea gipsata.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va multumesc pentru raspunsul rapid venit din partea dumneavoastra. Inteleg ca s a procedat gresit in cazul meu. As dori sa idetaliati o varianta. Exista riscuri daca acum dupa o sapt. scot piciorul din ghips? Va rog mult sa mi raspundeti la intrebari, mai ales pentru confortul psihic de care nu am parte acum, intelegand situatia.
In functie de tipul fracturii (constatat radiologic) se poate opta pentru 3-4 variante diferite de tratament, toate excluzand imobilizarea gipsata.
Prin urmare, nu puteti indeparta imobilizarea gipsata fara sa aveti alternativa de tratament, aleasa in functie de tipul fracturii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Prin urmare, nu puteti indeparta imobilizarea gipsata fara sa aveti alternativa de tratament, aleasa in functie de tipul fracturii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60fractura de metatarsian v, artela pana la genuchi, umflarea+invinetirea degetelor
- 1Durere genunchi si metatarsian
- 8Fractura metatarsian neconsolidata 2
- 2Tumora benigna epifiza distala metatars II
- 14Fractura metatarsian 1, 2, 3
- 1Fractura metatarsal 5 picior drept
- 9Fractura oblica cu deplasare metatarsian v
- 7Fractura metatarsian V fara deplasare
- 1Fractura metatarsian 3
- 9Fractura baza metatarsian V cu minima deplasare
- 1Fractura metatarsian 5
- 1Fractură metatars 2 cu deplasare laterală
- 0Timp de administrare Fraxiparine 0, 6 ml la o fractura de metatarsiani V ?
- 4Durere dupa fractura metatarsian v
- 4Ajutați-mă! E sau nu fractura?
- 1Purtarea corecta a ortezei pentru o “ Fractura oblica completa cu deplasare metatars V”
- 0Concediu medical neacordat
- 1Fractura metatarsian v fara deplasare
Mai multe informații despre: factura de metatarsian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: