fractura cap metatarsian 5

05-11-2013
and01
Nu este medic/terapeut
and01
Buna ziua,
M am ales cu o fractura de cap metatarsian 5 / fara deplasare ( stabilit in urma radiografiei). As dori sa aflu calea optima de urmat in acest caz. ( acum am piciorul in ghips pt. 3 saptamani, si in urma celor citite pe forum mi am pus multe semne de intrebare).
Va multumesc!
3 comentarii
0
05-11-2013, ora 20:30
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Tratamentul fracturii distale a metatarsianului 5 exclude complet imobilizarea gipsata.
In functie de tipul fracturii (constatat radiologic) se poate opta pentru 3-4 variante diferite, toate excluzand imobilizarea gipsata.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
05-11-2013, ora 20:42
and01
Nu este medic/terapeut
and01
Va multumesc pentru raspunsul rapid venit din partea dumneavoastra. Inteleg ca s a procedat gresit in cazul meu. As dori sa idetaliati o varianta. Exista riscuri daca acum dupa o sapt. scot piciorul din ghips? Va rog mult sa mi raspundeti la intrebari, mai ales pentru confortul psihic de care nu am parte acum, intelegand situatia.
0
05-11-2013, ora 20:44
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
In functie de tipul fracturii (constatat radiologic) se poate opta pentru 3-4 variante diferite de tratament, toate excluzand imobilizarea gipsata.
Prin urmare, nu puteti indeparta imobilizarea gipsata fara sa aveti alternativa de tratament, aleasa in functie de tipul fracturii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: