Durere dupa fractura metatarsian v
Dupa o fractura de metatarsian v produsa acum 10 saptamani si recuperare prin kinetotarapie timp de 3 saptamani ma confrunt cu durere cand las greutatea pe picior in partea externa a maleolei si in zona osului fracturat
As dori sa stiu de ce exista aceasta durere care ma determina sa merg schiop si care este conduita terapeutica ce trebuie sa fac si cat poate dura acest simptom
As dori sa stiu de ce exista aceasta durere care ma determina sa merg schiop si care este conduita terapeutica ce trebuie sa fac si cat poate dura acest simptom
4 comentarii
Buna ziua,
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica locala si de studierea radiografiilor.
Este posibila existenta unei alte leziuni traumatice (fractura), la alt nivel anatomic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica locala si de studierea radiografiilor.
Este posibila existenta unei alte leziuni traumatice (fractura), la alt nivel anatomic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Sa inteleg ca este nevoie de o noua radiografie?
Am facut a doua la 5 saptamani si calusul era in formare dar cred ca la zece saptamani osul s- a sudat
Precizez ca am 58 ani, 1, 8 m si 83 kg
Este posibil ca la prima radiografie sa nu fie observat o alta leziune? Ce ma sfatuiti sa fac?
Cu stima
Am facut a doua la 5 saptamani si calusul era in formare dar cred ca la zece saptamani osul s- a sudat
Precizez ca am 58 ani, 1, 8 m si 83 kg
Este posibil ca la prima radiografie sa nu fie observat o alta leziune? Ce ma sfatuiti sa fac?
Cu stima
Am precizat: raspunsul este determinat mai intai de examinarea clinica locala (si abia mai apoi, daca se considera necesar, de studierea unei noi radiografii).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fractura metatarsian
- 0fractura cu deplasare metatarsian 5
- 25fractura de metatarsian 5
- 12Fractura metatarsiene laba picior drept
- 1Fractura metatarsian neconsolidata 2
- 1Fractura metatarsian 2 cu deplasare
- 3Fractura fisura metatarsian 5 si recuperare
- 8Fractura metatarsiene
- 1Fractura metatarsian 5
- 3Fractura cominutiva metatarsian 2-3-4
- 0Fractura metatarsian5