Fractura stiloida MTS V dreapta
Stimate domnule doctor
Am calcat gresit pe o scara si m-am ales cu o fractura diagnosticata ca "fractura stiloida MTS V " picior drept
Recomnadarea doctorului ortoped din Iasi a fost imobilizare glezna cu orteza fixa speciala de la magazinele de profil timp de 30 zile si repaus fizic fara alte precizari
Din analiza comentariilor stimatului doctor Marius Uscatu am aflat ca la 99% din cazuri nu este necesara imobilizarea cu gips fiind daunatoare si inutila ci doar la 1% este oportuna si necesara ( fractura de tip Jones daca am inteles) gipsarea timp de 2-4 luni.
Intrebarea mea ar fi: diagnosticul pus de medic in urma radiografiei in care situatie se incadreaza? si daca conduita terapeutica este cea corecta?
Totodata imi cer permisiunea de a va transmite pe mailul "contact@chirurgia piciorului.ro "radiografiile pentru o indicatie obiectiva
Am 58 ani, 179 si 82 kg
Va multumesc pentru amabilitatea de care da-ti dovada
Octavian Moraru
Am calcat gresit pe o scara si m-am ales cu o fractura diagnosticata ca "fractura stiloida MTS V " picior drept
Recomnadarea doctorului ortoped din Iasi a fost imobilizare glezna cu orteza fixa speciala de la magazinele de profil timp de 30 zile si repaus fizic fara alte precizari
Din analiza comentariilor stimatului doctor Marius Uscatu am aflat ca la 99% din cazuri nu este necesara imobilizarea cu gips fiind daunatoare si inutila ci doar la 1% este oportuna si necesara ( fractura de tip Jones daca am inteles) gipsarea timp de 2-4 luni.
Intrebarea mea ar fi: diagnosticul pus de medic in urma radiografiei in care situatie se incadreaza? si daca conduita terapeutica este cea corecta?
Totodata imi cer permisiunea de a va transmite pe mailul "contact@chirurgia piciorului.ro "radiografiile pentru o indicatie obiectiva
Am 58 ani, 179 si 82 kg
Va multumesc pentru amabilitatea de care da-ti dovada
Octavian Moraru
2 comentarii
Am trimis pe mail "contact@chirurgiapiciorului.ro" niste radiografii pentru examinare FRACTURA MTS V DREAPTA
As fi profund recunoscator daca as primi si un raspuns
cu stima OCTAVIAN MORARU
As fi profund recunoscator daca as primi si un raspuns
cu stima OCTAVIAN MORARU
V-am raspuns pe email.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Fractura proximala metatars V
- 3fractura cap metatarsian 5
- 3fractura oblica cu deplasare a varfului metatarsianului 3 piciorul stang
- 25fractura de metatarsian 5
- 1Fractura V Metatars
- 1Fractura metatarsian 3
- 1Fractura metatarsiene
- 9Probleme la ghips!
- 1Fractura MTS III picior drept
- 3Fractura cominutiva metatarsian 2-3-4
- 1Fractură metatars 2 cu deplasare laterală