Foste relatii
Este normal sa mai ai amintiri a anumitor relatii după câțiva ani? Am o relație de 3 ani destul de fericita dar câteodată mai îmi vin amintiri despre alte foste relatii.
3 comentarii
Pe de o parte, e normal. Și animalele se atașează, nu mai zic oamenii care au un sistem emoțional și sentimental mult mai complex...
Pe de altă parte, faptul că îți amintești (cu nostalgie bănuiesc) despre fostele tale relații arată că nu te simți 100% împlinit în actuala, ceva îți lipsește.
Pe de altă parte, faptul că îți amintești (cu nostalgie bănuiesc) despre fostele tale relații arată că nu te simți 100% împlinit în actuala, ceva îți lipsește.
Da e normal sa ai amintiri si dupa 50 de ani, ptr ca ai trait situatia, dar asta sa nu fie o obsesie, inrtucit te termina psihic. Aceste lucruri nu se spun, sa nu creiezi mai multe probleme si la cel de linga tine. Ce a fost a trecut si te concentrezi si iubesti ce ai acum.
Atâta timp cât memoria funcționează e normal să ai amintiri din orice relație. Depinde însă modul în care gândești fiecare situație. Din fiecare relație ai învățat ceva despre tine și te-a ajutat să evoluezi. Nu e bine să faci comparație, să vezi actuala relație prin prisma celorlalte, pentru că fiecare persoană e unică și trebuie apreciată ca atare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cum sa imi conving sotul sa acepte ca voi avea un copil?
- 18Ar putea suferi, pe viitor de cancer la ficat?
- 3Se mai indragostesc oamenii dupa 35 ani sau este doar un angajament?
- 54crize de gelozie, paranoia
- 4a iubi cum ne place
- 9sunt o proasta?
- 8Cum sa trecem peste?
- 4spuneti-mi cum trebuie sa procedez sa trec peste starea de tristete si de neincredere?
- 9probleme intr-o relatie
- 12l-am amagit ca el e primul...
- 6Ma indrept catre depresie?
- 2Prietenul meu a plecat dupa 12 ani de relatie.il mai pot intoarce inapoi?
- 11Stari foarte ciudate..va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 5probleme in casnicie de cand sunt insarcinata
- 10Va jur ca nu exista BOALA mai grea...
- 9Imposibil de intemeiat o relatie?
- 11Este terapia de cuplu utila?
- 18Sunt intr-o relatie dar parintii nu sunt de acord cu prietenul meu
- 20nu stiu cum sa nu se destrame familia
- 14relatie sau distractie?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: