Formațiune tumorala picior copil 8 ani
Buna ziua am un băiețel de 8 ani de la 4 ani se plânge de durere de piciorul drept..amcreut ca sunt dureri de creștere pana acum o luna când am fost cu el la ortoped care a spus ca are o gamba mai mare decât cealaltă dintre care la palpare și o galma…am făcut o ecografie de părți moi : examinare ecografica gamba dreapta pe fata posterioară evidențiază la unirea 1/3 craniul cu 2/3 distală sub fascia musculară superficiala o imagine rotund ovalara relativ bine delimitata care dezorganizeaza structura fibrilara musculară și bombeaza sub fascia musculară cu dimensiuni axiale de 2.37/0.83/1.34cm.formațiunea descrisă prezintă structura izo-hipoecogenă, neomogenă fără semnal la examenul Doppler color sugerând posiibil veche leziune post traumatica se recomanda Investigați rmn….am fost cu econla Dr ortoped care mi-a dat arnica gel 5 zile și nurofen 3 zile …am revenit la control i-am explicat ca tot mai are dureri ocazionale și surde ia da troxsevasin 5 zile …specific ca durerile mereu a fost ocazionale și surde niciodată să-l facă sa plângă sau sa nu poata merge …acum mi-a făcut febra de ma o răceala și la luat și piciorul îl doare și la apăsarea unde esre galma…ce poate fi
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Oare sunt nebun?
- 8Dureri de picior de un an
- 4durere intre degetele de la picioare
- 56durere picior drept
- 6durere la piciorul drept si putin mai sus.. sub genunchi
- 5Umflatura de picior, m-a muscat o insecta.. ce sa fac?
- 3umflatura sub glezna piciorului in interior
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 3Durere groaznica in piciorul stang
- 2durere picior amortire inima
- 1Dureri in labele picioarelor
- 3Meloreostoza
- 1Probleme cu picioarele...
- 2Durere la piciorul drept
- 1Durere in spatele genunchiului
- 1Durere sub genunchi și gleznă
- 1Am nevoie de un sfat neurologic
- 0Durere insuportabilă pe picior
- 8Durere picior stang
Mai multe informații despre: Durerea la picior umflatura la picior hematom gamba durere in picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: